to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:27 | 16.11.2012

left.gr

Κοινωνία

Απεργιακές εκπομπές στον Flash 96 σήμερα και αύριο

Το πρωί σήμερα, οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στον Flash άνοιξαν τα μικρόφωνα του σταθμού.


Αύριο, Σάββατο 17/11, θα γίνει και νέα απεργιακή εκπομπή από τους εργαζόμενους του Flash 96, από τις 3 το μεσημέρι, με ενημέρωση από την πορεία του Πολυτεχνείου. «Θα είμαστε και αύριο εδώ!», λένε οι ίδιοι.

Ακούστε ζωντανά εδώ:



Live video by Ustream



Μερικα απ' όσα ειπώθηκαν σήμερα στον Flash 96:

Γκαρθία Λέανδρο, Ισπανος δημοσιος υπαλληλος, μιλησε στον Flash για την Ελλαδα και τους Ελληνες: «Σας ευχομαι κουράγιο, μια μεγάλη αγκαλιά, δεν ειστε μονοι σας».

Πάνος Σκουρλέτης, εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ:  «Στις σημερινές συνθήκες της βαθιάς οικονομικής κρίσης, παίρνοντας και το δικό σας παράδειγμα, θα έλεγα πως οι εργαζόμενοι που αποφασίζουν να πάρουν στα χερια τη λειτουργία τους, είναι ένα παράδειγμα που πρέπει να πάει και αλλού και να το ενισχύσουμε»

Το μήνυμα των ίδιων των απεργών εργαζομένων του Flash 96:


« Οι εργαζόμενοι του Flash 96 ανοίγουμε τα μικρόφωνα και μοιραζόμαστε προβλήματα, σκέψεις, λύσεις και προβληματισμούς με τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπολίτες μας που αισθάνονται ότι δεν έχουν φωνή. Δεν είμαστε μόνοι και δεν είμαστε οι μόνοι, δεν είστε μόνοι και δεν είστε οι μόνοι, είμαστε όλοι μαζί. Ψάχνουμε λύση στο κοινό πρόβλημα, στην ανεργία, στην απλήρωτη εργασία, στην καταστρατήγηση των εργασιακών δικαιωμάτων. Προβάλλουμε τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, τις δράσεις της κοινωνίας των πολιτών. Θα παραμείνουμε στα μικρόφωνα του Flash 96».


H σελίδα των απεργών του Flash στο Facebook



Η ιστοσελίδα τους:  http://apergoiflash.blogspot.gr/

tags: ΜΜΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)