to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:20 | 26.09.2016

Πολιτική

Απάντηση Τσακαλώτου στις χυδαιότητες Βαρβιτσιώτη: Η γυναίκα δεν είναι ούτε του ανδρός ούτε του πατρός (βίντεο)

Ένταση στη Βουλή μετά τη σεξιστική τοποθέτηση του Μ. Βαρβιτσιώτη που ανέφερε ότι μία από τις προτάσεις για το υπερταμείο γίνεται λόγω στης συζυγικής της σχέσης - «Έπειτα από 100 χρόνια φεμινιστικού κινήματος πρέπει να καταλάβετε ότι οι γυναίκες έχουν δική τους υπόσταση, δεν είναι ούτε του ανδρός ούτε του πατέρα», απάντησε στη χυδαιότητα ο Ευ. Τσακαλώτος


«Ποιο είναι το αποτέλεσμα της διαπραγμάτευσης; Ότι σήμερα όλες αυτές οι εταιρείες περιέρχονται στο υπερταμείο το οποίο συστήνεται και τόσο διαφανώς ώστε επιλέγεται, από ότι φαίνεται από δημοσιογραφικές πληροφορίες, μη ξεχνιόμαστε, ΣΥΡΙΖΑ είμαστε να βολέψουμε και κανένα συγγενή. Σύζυγος βουλευτή σας είναι μία από τις τρεις προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης να είναι στο διοικητικό συμβούλιο του υπερταμείου, το οποίο θα αξιοποιήσει την περιουσία, χωρίς διαφάνεια. Από εδώ και πέρα σας λύνονται τα χέρια, πολιτικά δεν έχετε τύψεις, το δίνετε στη σύζυγο του βουλευτή σας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μ. Βαρβιτσιώτης με τον Ευ. Τσακαλώτο να απαντά «Είστε χυδαίος. Δεν ντρέπεστε;».

Δείτε το βίντεο:

«Παραφέρθηκα όταν είπα ότι είστε χυδαίος, αυτό που έπρεπε να πω ήταν ότι αυτό που είπατε είναι χυδαίο» απάντησε ο υπουργός Οικονομικών απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ:

«Γιατί έπειτα από 100 χρόνια φεμινιστικού κινήματος πρέπει να καταλάβετε ότι οι γυναίκες έχουν δική τους υπόσταση, δεν είναι ούτε του ανδρός ούτε του πατέρα. Όταν λέτε ότι δεν πρέπει να είναι στο διοικητικό συμβούλιο επειδή είναι γυναίκα, ξεφτιλίζετε όχι τις γυναίκες της Ελλάδας, αλλά και τις γυναίκες του δικού σας κόμματος» πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών:

Δείτε το βίντεο:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)