to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:20 | 10.01.2013

Πολιτική

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην προσπάθεια αποπροσανατολισμού του δημόσιου διαλόγου που επιχειρεί η ΝΔ

Στην προσπάθεια του γραφείου τύπου της ΝΔ να αποπροσανατολίσει το δημόσιο διάλογο από το φλέγον ζήτημα της λίστας Λαγκάρντ, χρησιμοποιώντας κατά βούληση, μεταξύ άλλων, αποσπάσματα δηλώσεων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, απαντάει το γραφείο τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Απάντηση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ

Η εμμονή της  Νέας Δημοκρατίας σε εμφυλιοπολεμικού κλίματος παραληρήματα εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ εντάσσονται σε μια στρατηγική αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης και αλλαγής της ατζέντας, καταδεικνύοντας, όμως,  ταυτόχρονα  την ακροδεξιά κατρακύλα του κόμματος του κ. Σαμαρά και των συμβούλων του. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ  δεν έχει να απαντήσει τίποτα σε εκείνους που ακολουθούν ασθμαίνοντας τη Χρυσή Αυγή, σε αυτούς που έχουν στήσει το διαχρονικό παζάρι της διαπλοκής με τους πλούσιους φίλους τους, σε όσους στοχοποιούν τους κοινωνικούς αγώνες και είναι τρομοκρατημένοι απέναντι στη μαζική λαϊκή κατακραυγή. 

Οι αγώνες για την ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής, η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και της δημοκρατίας αποτελούν την πυξίδα της ριζοσπαστικής αριστεράς και αυτός είναι ο πραγματικός φόβος της κυβέρνησης. 

Δήλωση- διευκρίνηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ,  Ε. Διαμαντόπουλου

Ως βουλευτής και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στηρίζω το πρόγραμμα και τις ιδέες της ριζοσπαστικής αριστεράς και τους μαζικούς και ειρηνικούς αγώνες του ελληνικού λαού για δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτοπροσδιορίζομαι από αυτήν την ιδιότητά μου και μόνο. Για μένα απολύτως συμβατές με αυτή την ιδιότητα είναι οι αξιακές αναφορές μου στην άμεση δημοκρατία και στους κοινωνικούς χώρους.


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)