to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:08 | 20.01.2023

Πολιτική

Απάντηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ΝΔ: Ο πανικός σας δεν μπορεί να κρυφτεί

«Ο πανικός της ΝΔ δεν μπορεί να κρυφτεί σε κάθε ανακοίνωση και σε κάθε αγωνιώδη προσπάθειά της να αλλάξει την ατζέντα» τονίζει η Κουμουνδούρου


«Ο πανικός της ΝΔ δεν μπορεί να κρυφτεί σε κάθε ανακοίνωση και σε κάθε αγωνιώδη προσπάθεια να αλλάξει την ατζέντα: από τη δημοκρατική εκτροπή των παρακολουθήσεων, τα δισ. των απευθείας αναθέσεων ως τα σκάνδαλα βουλευτών και στελεχών της που ως γαλάζιες ακρίδες έχουν ορμήσει στον δημόσιο πλούτο», τονίζει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επισημαίνει:

«Τελευταίο επεισόδιο αστειότητας για το κόμμα του κ. Μητσοτάκη, που δεν έχει εμφανιστεί να απαντήσει σε επτά διαδοχικές ερωτήσεις του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, είναι να αναζητά τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ.

Αν είναι τόσο ειλικρινές το ενδιαφέρον της ΝΔ, ας εμφανιστεί ο εξαφανισμένος αρχηγός της στη Βουλή σε μια από τις επόμενες προκλήσεις του Αλέξη Τσίπρα ή ας προκαλέσει ο ίδιος μια κοινοβουλευτική αναμέτρηση - χωρίς όμως να το βάλει στα πόδια με τη βοήθεια του κ. Τασούλα, όπως την τελευταία φορά».

Και η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ καταληγεί με ένα δεικτικό Υστερόγραφο: «ΥΓ. Όσο για εκείνη την τηλεοπτική αναμέτρηση, δεν μπαίνουμε καν στον κόπο να προκαλέσουμε ξανά τη ΝΔ, γιατί έχουμε πια κουραστεί να βλέπουμε τον κ. Μητσοτάκη να ψάχνει κάθε φορά να βρει δικαιολογίες για να το σκάσει».

Tι αναφέρει η ΝΔ

Νωρίτερα σήμερα, η ΝΔ σε ανακοίνωσή της κατηγορούσε τον Αλ. Τσίπρα για αφωνία, αναφέροντας: «Η αφωνία του κ. Τσίπρα για τις αποκαλύψεις στο Ειδικό Δικαστήριο συνεχίζεται! Πού κρύβεται ο κ. Τσίπρας; Αφωνία για τις επώνυμες, ένορκες καταγγελίες για σακούλες με επταψήφια ποσά που κατέληγαν στο κόμμα του. Αφωνία για τα sms διανομής ποσοστών μεταξύ καναλαρχών για το ΣΥΡΙΖΑ channel, με 51% «αδιαίρετο» σε Καλογρίτσα και «Α2»! Αφωνία στις ερωτήσεις για το εάν ο τότε πιο στενός του συνεργάτης κ. Παππάς δρούσε αυτοβούλως!  Καμία απάντηση στο γιατί κανείς δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα, αν όλα όσα καταγγέλλει τόσα χρόνια είναι ψευδή και συκοφαντικά. Για πόσο θα κρύβεται ο κ.Τσίπρας; Δεν νιώθει την ανάγκη να μιλήσει για όλα αυτά τα τόσο επιβαρυντικά για το κόμμα του; Περιμένουμε τις απαντήσεις και θα συνεχίσουμε να τις ζητάμε όσο κι αν προσπαθεί να τις αποφύγει».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)