to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:11 | 26.05.2021

Αθλητισμός

Απάντηση ΕΟΚ στον Αυγενάκη: Δεν απαγορεύεται η διεξαγωγή γενικής συνέλευσης σε ανοικτό χώρο

«Δεν απαγορεύεται η διεξαγωγή της Γ.Σ. της 30/5/2021 σε ανοιχτό χώρο. Δεν υπάρχει ούτε μπορεί να υπάρξει απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής της στο ανοικτό γήπεδο ‘Απ. Νικολαΐδης’, όταν σε αυτό μπορεί να διεξαχθεί συναυλία με 8.000 θεατές» τονίζει χαρακτηριστικά η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, απαντώντας στο «ουδείς υπεράνω του νόμου» της ανακοίνωσης του Λ. Αυγενάκη νωρίτερα σήμερα


Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης απέστειλε επιστολή στην κυβέρνηση, τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, τους Μ. Χρυσοχοϊδη (υπουργό Προστασίας Πολίτη), Ν. Χαρδαλιά (υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας), Καραμαλάκη (αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας), Μπίνη (διοικητή Εθνικής Αρχής Διαφάνειας), Βερβεσό (πρόεδρος Δ.Σ.Α.) και την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, κα Παπαγεωργακοπούλου.

Σε αυτή την επιστολή η ΕΟΚ αναφέρει ότι έχει δικαστική απόφαση του Πρωτοδικείου που επιτρέπει την διεξαγωγή εκλογών με φυσική παρουσία και παρουσιάζει -εγκεκριμένο από τον ΕΟΔΥ- υγειονομικό πρωτόκολλο.

Μεταξύ άλλων, η Ομοσπονδία στην επιστολή της ισχυρίζεται ότι:

«ΔΕΝ απαγορεύεται η διεξαγωγή της Γ.Σ. της 30/5/2021 σε ανοιχτό χώρο. ΔΕΝ υπάρχει ούτε μπορεί να υπάρξει απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής της Γενικής μας Συνέλευσης στο ανοικτό γήπεδο ‘Απόστολος Νικολαΐδης’, όταν σε αυτό μπορεί να διεξαχθεί συναυλία με παρουσία 8.000 θεατών. ΟΥΔΕΙΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ. Όποιος, για δικούς του ‘λόγους’, έχει διαφορετική άποψη δύναται να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη αλλά δεν μπορεί να την επιβάλλει με οποιοδήποτε άλλον ‘τρόπο’».

Στέλνει την αστυνομία να εμποδίσει τις εκλογές στην ΕΟΚ ο Λ. Αυγενάκης

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ αποτελεί ουσιαστικά απάντηση σε σημερινή ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού, που με το σλόγκαν «ουδείς υπεράνω του νόμου», έστειλε αναφορά σε αστυνομία, υπουργείο ΠροΠο και Εισαγγελία και ζητά να «λάβουν μέτρα» για να μη γίνει η διά ζώσης ψηφοφορία την προσεχή Κυριακή 30/5 στο γήπεδο «Απ. Νικολαϊδης», επικαλούμενος τον «υγειονομικό κίνδυνο»

Διαβάστε σχετικά:

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)