to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:20 | 09.08.2017

Πολιτική

Απάντηση Δημ. Τζανακόπουλου στη ΝΔ: «Αριστεία των κληρονόμων, παρωχημένος εθνικισμός, τάξη και ασφάλεια. Συνεχίστε έτσι!»

Δήλωση του Υπουργού Επικρατείας και Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου


«Ευχαριστούμε τη ΝΔ που με τις ανακοινώσεις της, αλλά και τη συνολική αντιπολιτευτική στάση της υπενθυμίζει στον ελληνικό λαό τις βαθιές διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα μας. Η αριστεία των κληρονόμων, ο παρωχημένος εθνικισμός του "Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια" και το δόγμα τάξη και ασφάλεια, βρίσκουν το ταίρι τους στον φονταμενταλισμό της αγοράς και τον καθημερινό κιτρινισμό», αναφέρει στη δήλωσή του ο Δημ. Τζανακόπουλος και προτρέπει τη ΝΔ: «Συνεχίστε έτσι».

«Όσες έμπλεες τρομολαγνείας και ακροδεξιάς ρητορείας, ανακοινώσεις, κι αν εκδώσει η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη, ο πανικός της δεν κρύβεται. Προσπαθεί να καλύψει την ένδεια πολιτικής πρότασης με συνεχείς στοχοποιήσεις. Εδώ και μέρες, ο Κ. Γαβρόγλου. Σήμερα, ο Πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης», αναφέρει από την πλευρά του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Και σημειώνει: «Τα επικοινωνιακά της πυροτεχνήματα θα πέσουν, ξανά, στο κενό».

* ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ν. Βούτσης: H εποχή δεν μπορεί να είναι βαθύτατα συντηρητική

Νωρίτερα, υπενθυμίζεται, το κόμμα του Κυρ. Μητσοτάκη σε ανακοίνωσή του, με αφορμή συνέντευξη του Ν. Βούτση, στην ΕΡΤ, ανέφερε: «Δεν περιμέναμε κάτι άλλο από τον κ. Βούτση. Σε ένα παραλήρημα ιδεοληψίας, αμφισβήτησε ακόμη και τη θρησκεία του ελληνικού λαού, παρόλο που ρητά αναγνωρίζεται από το Σύνταγμά μας. Θα του συνιστούσαμε, αντί να διχάζει τη δοκιμαζόμενη ελληνική κοινωνία, να ασχοληθεί με την κοινοβουλευτική λειτουργία την οποία έχει υποβαθμίσει δραματικά. Και βέβαια, με το κύρος του Κοινοβουλίου που δεν δίστασε να πλήξει για χάρη των αναρχικών του Ρουβίκωνα», συμπλήρωσε.
 
H NΔ εξέδωσε επίσης ανακοίνωση με την οποία στρέφεται κατά του Κ. Γαβρόγλου, αναφέροντας πως «ανακοινώνει πως θα καταργήσουν τις Πανελλαδικές εξετάσεις την μια σε τρία χρόνια και την άλλη σε πέντε. Τότε, δηλαδή, που θα είναι στην Αντιπολίτευση. Με κάλπικες υποσχέσεις προσπαθεί να ξεφύγει από το προσωπικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται».
 

Τα επικοινωνιακά της πυροτεχνήματα θα πέσουν, ξανά, στο κενό.  

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)