to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:53 | 07.05.2012

πηγή: https://left.gr/94

Διεθνή

Απαγορεύθηκαν οι διαδηλώσεις κατά των τραπεζών στην Φρανφκούρτη

Να αντισταθούν στην απαγόρευση της διοργάνωσης "Μέρες Αντίστασης" κατά των Τραπεζών καλεί τον κόσμο στην Γερμανία το κίνημα Occupy της Φρανκφούρτης.


"Και ενώ η καπιταλιστική κρίση συνεχίζεται, η Γερμανία βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά απ`όλες τις εξουσίες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους. Εκεί που η Ελληνική η Ισπανική και η Ιταλική κυβέρνηση οι οποίες επιβίωσαν μέσα από της διαχείρισης της κρίσης τους άφησαν το περιθώριο για διαμαρτυρία ενάντια στην λιτότητα στην Αθήνα, στην Μαδρίτη και στην Ρώμη , οι "μέρες Αντιστάσεις" που θα πραγματοποιούνταν στην Φρανκφούρτη στις 16 -19 Μάη έχουν απαγορευθεί." αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση

Αυτό που υπόκεινται οι λαοί της Νότιας και Ανατολικής Ευρώπης βασίζεται στο γερμανικό πρότυπο, στις συνθήκες που επιβλήθηκαν  εδώ και χρόνια , πρώτα υπό σοσιαλδημοκρατικό μανδύα και ύστερα από τα χριστιανικό-φιλελεύθερα καθεστώτα τονίζει το κίνημα Occupy το οποίο επισημαίνει ότι "Τώρα είναι καθήκον μας να αναδημιουργήσουμε αυτά που έχουμε διδαχθεί από τις διαδηλώσεις και τις συνελεύσεις στην Αθήνα, στην Μαδρίτη και τη Ρώμη. Ας δείξουμε στον κόσμο ότι έχουμε διδαχθεί από την Τυνησία, το Κάιρο την Ουάσιγκτον το Σαντιάγκο τςη Χιλής, την Τεχεράνη και το Λονδίνο. Ότι δεν αποδεχόμαστε την απαγόρευση, ότι τουλάχισυον έχουμε αίσθηση των υποχρεώσεών μας απέναντι στην Ευρώπη. Ας χαράξουμε την διαχωριστικη γραμμή μεταξύ ριζοσπαστικής δημοκρατίας και φορολογικού συμφώνου. Ας χαράξουμε μια διαχωριστική γραμμή σήμερα μεταξύ ριζοσπαστικής δημοκρατίας και δικτατορίας του φορολογικού συμφώνου. Η θέση μας παραμένει αμετάβλητη: μετά τις αμέτρητες διαδηλώσεις και μαζικές συνεδριάσεις της “Παγκόσμιας άνοιξης” στις 12 Μαϊου θα συναντηθούμε στις μέρες της Αντιστάσης στην Φρανκφούρτη από τις 16-19 Μαϊου." 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)