to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:43 | 12.01.2015

πηγή: alterthess.gr

Κοινωνία

Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσ/νίκης: Συγκέντρωση στη δίκη του ένοπλου εισβολέα

Κάλεσμα για συγκέντρωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης σήμερα στις 12:00 απευθύνει η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης για την εξ αναβολής δίκη του ενόπλου που εισέβαλε στον ξενώνα προσφύγων στο Ωραιόκαστρο.


Κάλεσμα για συγκέντρωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης σήμερα στις 12:00 απευθύνει η Αντιρατσιστική Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης για την εξ αναβολής δίκη του ενόπλου που εισέβαλε στον ξενώνα προσφύγων στο Ωραιόκαστρο.

Αναλυτικά σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

Την ώρα που για την τραγική επίθεση στο Παρίσι ακούγονται ανέξοδα «je suis Charlie», ανάμεικτα με κροκοδείλια δάκρυα, απόκυβερνήτες, μεγαλομιντιάδες, Οννεδίτες και κάθε λογής κατά περίπτωση ευαίσθητους,η συντριπτική πλειονότητα των ΜΜΕ για άλλη μια φορά αποκρύπτει επιμελώς τα προφανή ρατσιστικά κίνητρα πίσω απότην επίθεση του πρώην προέδρου του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στον Ξενώνα της ΑΡΣΙΣ,αλλά και την ίδια την ανακοίνωση των εργαζομένων εκεί.

Ο κος Στυλιανός Ιωαννίδης την Παρασκευή 9/1 απείλησε, με το πιστόλι προτεταμένοκαι τις σφαίρες στη θαλάμη, τους εργαζόμενους και τους ενοίκους τουΞενώνα Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο στο Ωραιόκαστρο, εκτοξεύονταςεναντίον τους έναν οχετό ρατσιστικώνύβρεων. Δεν είναι όμως ούτε τζιχαντιστής, ούτε μουσουλμάνος, ούτε μετανάστης,ούτε άνεργος, ούτε ύποπτος για τρομοκρατίαώστε να προκληθεί η ιερή οργή όσων σπέρνουν όλο και πιο ξεδιάντροπα τορατσιστικό και μισαλλόδοξο δηλητήριό τους. Αντιθέτως, παρουσιάζεται ωςευυπόληπτος, θεοσεβούμενος, καθώςπρέπει, με υψηλά αξιώματα και διασυνδέσειςστο κυβερνών κόμμα και το (παρα)κράτος.Οποία έκπληξις.

Jesuis πρόσφυγας λοιπόν! Τώρα, όπως και τότε που φωνάξαμε: “JeSuis εκδιδόμενεςοροθετικές! Jesuis Ρωμανός!Jesuis τρανσέξουαλπου δέχεται επίθεση! Jesuis πάτερΠαστίτσιος! Jesuis της γης οι κολασμένες!”

Αλληλεγγύηστους πρόσφυγες και τους/τις εργαζόμενους/εςτου Ξενώνα στο Ωραιόκαστρο!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)