to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:53 | 29.07.2014

πηγή: Αυγή

Πολιτική

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκε την έδρα της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης

Αντιπροσωπεία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ παραβρέθηκε σήμερα στην έδρα της Διπλωματικής Αντιπροσωπείας της Παλαιστίνης στην Αθήνα για το μνημόσυνο στα θύματα του Παλαιστινιακού λαού και συναντήθηκε με τον πρέσβη Μαρουάν Τουμπάσσι προκειμένου να εκφράσει τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη της προς τον δοκιμαζόμενο Παλαιστινιακό λαό.


Η αντιπροσωπεία ενημερώθηκε για τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις, ενώ πληροφόρησε από την πλευρά της για τις πρωτοβουλίες του ΣΥΡΙΖΑ σε κοινωνικό, πολιτικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα, ενημέρωσε για τις μέχρι τώρα ενέργειες της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ προς την Ελληνική Κυβέρνηση και προς την Κυβέρνηση του Κράτους του Ισραήλ για να σταματήσει άμεσα η αιματοχυσία και ο αποκλεισμός στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς και για την έναρξη ουσιαστικών συνομιλιών των δύο πλευρών, που θα καταλήξουν στη δημιουργία κυρίαρχου Παλαιστινιακού κράτους.

Διαβεβαίωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίσει να εργάζεται για τα δίκαια αιτήματα του παλαιστινιακού λαού η εκπλήρωση των οποίων είναι παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή, καθώς και για την ενεργή στήριξη του στις εκδηλώσεις και πορείες αλληλεγγύης, όπως αυτή που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και αυτή που θα γίνει την προσεχή Πέμπτη 31 Ιουλίου και ώρα 19.00 στο Σύνταγμα.

Η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ αποτελείτο από τον Γραμματέα Δημήτρη Βίτσα, τα μέλη της ΠΓ Κ. Ήσυχο και Μ. Μπαρζέφσκι και από τους βουλευτές Ν. Βαλαβάνη, υπεύθυνη της Εξωτερικής Πολιτικής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Λαφαζάνη, Στ. Σαμοίλη και Β. Χατζηλάμπρου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)