to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:57 | 09.05.2019

Πολιτική

Αντιπολίτευση - μακελειό

Η ΝΔ, με πρωτοστάτη τον πρόεδρό της, κάνει επίσημη γραμμή άλλο ένα hoax, ακόμα μία fake είδηση που ανέκυψε και αναπαράχθηκε από ακροδεξιές φυλλάδες και σαιτς, με πρώτο και καλύτερο το φασιστικό «Μακελειό»


*ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ: H απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στην αθλιότητα Μητσοτάκη

Ιδού η αναπαραγωγή της χθεσινής χυδαιότητας Μητσοτάκη από την Ομάδα «Αλήθειας» της ΝΔ:

Ο Αλ. Τσίπρας σχολίασε την ανοίκεια επίθεση Μητσοτάκη χρησιμοποιώντας έναν στίχο του ποιητή Μανώλη Αναγνωστάκη: «Δεν έφταιγε αυτός, τόσος ήταν».

 

Δ. Τζανακόπουλος: Απολίτικος, ανερμάτιστος και ανυπόφορα κίτρινος ο Μητσοτάκης

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας το πρωί της Πέμπτης στο κανάλι της Βουλής, σχολίασε ως εξής τη χθεσινή παρουσία του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή:

«Ο κος Μητσοτάκης στην πρωτολογία του ήταν απολίτικος, ανερμάτιστος, ασυνάρτητος και κυρίως ανυπόφορα κίτρινος. Χωρίς καμία πολιτική ή ηθική αναστολή, επέλεξε με προσωπικές αναφορές, με παραπολιτική και απευθείας ad hominem επιθέσεις στον Πρωθυπουργό, να ρίξει το επίπεδο της πολιτικής συζήτησης πιο χαμηλά από ποτέ ώστε να δημιουργήσει εντυπώσεις. Δεν νομίζω ότι έχει υπάρξει αρχηγός οποιουδήποτε ελληνικού κόμματος, εξαιρώντας βεβαίως τη Χ.Α., που να έχει κάνει μια τόσο εμπρηστική ομιλία στη Βουλή. Ο κος Μητσοτάκης λοιπόν, επέλεξε να μετατρέψει το κόμμα του σε σκανδαλοθηρική εφημερίδα και να εκτροχιάσει τη συζήτηση ώστε να μην συζητηθούν τα κρίσιμα πολιτικά ζητήματα της επόμενης περιόδου».

Πυρά Σκουρλέτη κατά Χατζηδάκη

«Έρχεστε τώρα, κάθε μέρα, κάθε ώρα 10 μήνες μετά και κάνετε πολιτική τυμβωρυχία. Αυτό λέγεται ηθικό πλεονέκτημα; Ντροπή σας!» επιτέθηκε, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης στον Κωστή Χατζηδάκη για την ανίερη, μαύρη προπαγάνδα που επιδίδεται η Ν.Δ. για προεκλογικούς λόγους προκαλώντας τον να ζητήσει έστω και τώρα «Συγγνώμη»

«Είναι ντροπή να κάνετε τυμβωρυχία ένα χρόνο μετά και ένα συγγνώμη για τις πόλεις που χτίσατε και έχουν την υπογραφή γαλάζια και πράσινη, για τα χιλιάδες αυθαίρετα. Στο Μάτι η δική σας κυβέρνηση και του ΠΑΣΟΚ δημιούργησαν τις άθλιες συνθήκες που στις ακραίες κλιματικές καταστάσεις που ζήσαμε συνέβαλλαν να πεθάνουν 101 άνθρωποι».  «Βάζετε το ΣΚΑΙ να κάνει αυτά που κάνει… Δεν θα μου απαγορέψετε να μιλώ για τα μέσα που έχουν πάρει διαζύγιο από την δημοσιογραφία» απευθύνθηκε στην δημοσιογράφο της εκπομπής που τον διέκοψε.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)