to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:17 | 26.03.2022

Πολιτική

Αντιπολεμική συναυλία: Η Αλληλεγγύη για Όλους απαντάει στο όργιο διαστρέβλωσης που οργάνωσε η ΝΔ

Η Πειραιώς συνεχίζει την εκστρατεία συκοφάντησης ενάντια στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στην αντιπολεμική συναυλία που διοργανώνει η «Αλληλεγγύη για Όλους», την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 20:00, στα Προπύλαια


Η ΝΔ, παίρνοντας και επίσημα τη σκυτάλη από δημοσιολογούντες και (ακρο)δεξιά τρολ του διαδικτύου, με ανακοίνωσή της (26/3) απευθύνει ερωτήματα προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και την αντιπολεμική συναυλία της «Αλληλεγγύη για Όλους».

Όπως αναφέρει η ΝΔ:

«Μετά τη χθεσινή επιβεβαίωση της σχέσης του ΣΥΡΙΖΑ με την ΜΚΟ που διοργανώνει την αποκαλούμενη «Συναυλία Ειρήνης», όπου δεν γίνεται καμία αναφορά σε ρωσική εισβολή και απενοχοποιεί τον θύτη εξομοιώνοντάς τον με το θύμα, περιμένουμε να μας πουν: Πόσο κοστίζει αυτή η συναυλία και ποιος πληρώνει;».

Όπως αποκάλυψε χθες η Ομάδα Αλήθειας, το τηλέφωνο της κοινότητας «Αλληλεγγύη για Όλους», που οργανώνει τη συναυλία ειρήνης για την Ουκρανία, ανήκει στη Θεανώ Φωτίου του ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: εδώ η απάντηση στα λαγωνικά της Πειραιώς).

Σε υψηλούς τόνους η απάντηση της «Αλληλεγγύη για Όλους» στο γραφείο Τύπου της ΝΔ:

Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι το κυβερνητικό κόμμα ασχολείται με τόση επιμονή με την αντιπολεμική συναυλία που διοργανώνει η «Αλληλεγγύη για Όλους», την Τρίτη 29 Μαρτίου στις 20:00, στα Προπύλαια. Απορούμε με την ανικανότητα του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας να εντοπίσει σε τρία  τουλάχιστον δελτία τύπου-ανακοινώσεις-καλέσματα  της «Αλληλεγγύης για Όλους», την σαφή καταδίκη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία. 

https://www.solidarity4all.gr/el/news/sygkentrosi-anthropistikis-voitheias-gia-tin-oykrania,

https://www.solidarity4all.gr/el/news/synaylia-eirinis-2903-stis-2000-na-stamatisei-o-polemos-stin-oykrania-allileggyi-stoys,

https://www.facebook.com/solidarity4all/videos/1032181934319342/

Δεν ξέρουμε πιο από τα δύο ισχύει και πιο είναι χειρότερο, το ότι στη Νέα Δημοκρατία δεν μπορούν να κατανοήσουν το σαφές περιεχόμενο μίας ανακοίνωσης ή  ότι απλώς σκόπιμα διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα.

Με την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κυβερνητικού κόμματος αποκαλύπτεται, ποιος  βρίσκεται πίσω από το όργιο διαστρέβλωσης,  παραχάραξης και συκοφαντίας που εκτυλίσσεται τις τελευταίες ημέρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενάντια στους καλλιτέχνες που συμμετέχουν σε αυτήν.

Όσο για το ερώτημα σχετικά με  τα έξοδα της συναυλίας, θέλουμε να ενημερώσουμε το κόμμα που χρωστάει 400 εκατομμύρια ευρώ, ότι η συναυλία γίνεται με την εθελοντική προσπάθεια και συνεισφορά όλων των συντελεστών της.

https://www.solidarity4all.gr/el/news/anakoinosi-tis-allileggyis-gia-oloys-apantisi-stin-anakoinosi-toy-grafeioy-typoy-tis-neas

https://www.facebook.com/solidarity4all/posts/4991818770853689

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)