to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:55 | 19.12.2017

Πολιτική

Αντιπαράθεση του Π. Καμμένου και της Σ. Βούλτεψη στη Βουλή

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη


Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη, όταν ο Πάνος Καμμένος κατά την ομιλία του, κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι χρέωσαν τον ελληνικό λαό με «κόκκινα δάνεια» προς τους «κολλητούς τους», με αποτέλεσμα να αντιδράσει από το έδρανό της η κ. Βούλτεψη. Αφού αντάλλαξαν προσωπικές κατηγορίες, οι οποίες διαγράφηκαν από τα πρακτικά, με παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, η κ. Βούλτεψη ζήτησε και έλαβε τον λόγο ώστε να απαντήσει στον κ. Καμμένο, ο οποίος της είχε προσάψει πως «έπαιρνε κι εκείνη λεφτά από τον Ελεύθερο Τύπο, που έπαιρνε δάνεια». 

«Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι τα έφαγα και εγώ με κάποιο τρόπο επειδή ως εργαζόμενη δημοσιογράφος στον Ελεύθερο Τύπο, έπαιρνα τον μισθό μου, που ο Ελεύθερος Τύπος έπαιρνε κάποια δάνεια, και επομένως έφαγα και εγώ από τα κλεμμένα. Κοιτάξτε, δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Η πορεία μου είναι γνωστή, ούτε κότερα έχω, ούτε αγόρασα τη mercedez του Aμίν Ντάντα. Και βέβαια, είπα ότι είναι πολύ μεγάλο θράσος, να εμφανίζεται ο κ. Καμμένος, ενώ είχε εξαφανιστεί. Πού ήταν όταν ήταν εδώ ο Ερντογάν; Ξαναβγήκε στον πόλεμο μόλις έφυγε ο εχθρός. Και τώρα πήγε στη Θράκη. Δεν μας είπε όμως αν συμφωνεί να εκλέγονται οι μουφτήδες», είπε. 

Απαντώντας ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, διέψευσε ότι είχε ποτέ το αυτοκίνητο του Αμίν Ντάντα και ανέφερε: «Οι δημοσιογράφοι το γράφουν, του κ. Μεταξά ήταν το αυτοκίνητο». Συνέχισε δε λέγοντας: «Όσον αφορά το κότερο, είχα μεγαλύτερο παλιότερα και πήγαινα βόλτα την κ. Βούλτεψη. Ακούστε λοιπόν, πήρα μικρότερο. Κι επειδή αναφέρθηκε η κ. Βούλτεψη στην επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου και είπε ότι εγώ εξαφανίστηκα, σας λέω ότι εγώ είμαι υπουργός Άμυνας και η δουλειά μου ήταν να βρίσκομαι στην ΝΑΤΟϊκή άσκηση. Ο Πρόεδρος Ερντογάν ήρθε εδώ προκειμένου να μπορέσουμε να βρούμε μια λύση συνύπαρξης, μια λύση στην οποία θα μπορούν οι δυο λαοί να ζουν αρμονικά, χωρίς να σημαίνει ότι οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις εάν απαιτηθεί, και αν ποτέ απειληθεί η εθνική κυριαρχία της χώρας, θα παραιτηθούν λόγω μιας επισκέψεως ενός Προέδρου. Αντιλαμβάνομαι ότι η λογική που η κ. Βούλτεψη υπηρετεί, είναι η λογική των ζεϊμπέκικων και των κουμπάρων. Είναι άλλο να ασκείται εξωτερική πολιτική, και άλλο να χορεύουμε ζεϊμπέκικα και τσιφτετέλια». 

Τέλος, η Σοφία Βούλτεψη διέψευσε ότι πήγε ποτέ βόλτα με το κότερο του κ. Καμμένου, ενώ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανήλθε λέγοντας «θα σας δείξω φωτογραφίες».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)