to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:53 | 19.04.2013

Κοινωνία

Αντιφασιστικό Αντιρατσιστικό Μέτωπο Αλληλεγγύης Καρδίτσας: "Δεν θα περιμένουμε να περάσουν 7 χρόνια"

Δελτίο τύπου του Αντιφασιστικού Αντιρατσιστικού Μετώπου Αλληλεγγύης Καρδίτσας


Ολόκληρο το δελτίο τύπου

46 χρόνια πριν μια ομάδα προδοτών επίορκων αξιωματικών του Ελληνικού στρατού κατέλυσαν την δημοκρα-τία στον τόπο μας με την δικαιολογία του δήθεν «κομμουνιστικού κινδύνου» προβάλλοντας τους εαυτού τους σαν «λυτρωτές» «γνήσιους πατριώτες», σαν σωτήρες του «Ελληνικού Έθνους», Όμως, σαν γνήσια παρακρατι-κή – συνωμοτική ομάδα που πραγματικά ήταν,  επιδόθηκαν πραγματικά σε κάθε μορφής επαίσχυντων πράξεων ενάντια στο κράτος και των ανθρώπων που ζούσαν εδώ. Κυνήγησαν και σκότωσαν πατριώτες δημοκράτες, κα-ταπάτησαν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα και στέρησαν την αξιοπρέπεια από τον ελληνικό λαό. Λεηλάτησαν το κράτος και το παρέδωσαν σε κάθε ντόπιο ή ξένο πράκτορα, σε κάθε ντόπιο ή ξένο ληστή – και τότε επενδυτές τους έλεγαν-, κατασπατάλησαν δημόσιο χρήμα και τελικά προδώσαν την Κύπρο παραδίδοντας το μισό νησί στα αφεντικά τους.

46 χρόνια μετά μια άλλη ομάδα – τρικοματική κυβέρνηση και Χρυσή Αυγή – γνήσιοι συνεχιστές του έργου που «δεν ολοκλήρωσαν» οι προδότες χουντικοί, με δικαιολογία αυτήν την φορά την «σωτηρία του Ελληνικού κράτους από την χρεοκοπία» επιδίδονται σε κάθε μορφή βαρβαρότητας και τρομοκρατίας σε βάρος του λάου που υποτίθεται πρέπει να «υπηρετούν». Χτυπούν διαδηλωτές, κάνουν προληπτικές συλλήψεις σε όσους διαφω-νούν, «μπουκάρουν» σε σπίτια ότι ώρα θέλουν, καταστρέφουν πάγκους μικροπωλητών, βγάζουν μαχαίρια σε φοιτητές, πυροβολούν μαχαιρώνουν και προπηλακίζουν απλήρωτους εργαζόμενους που «τόλμησαν» να ζητή-σουν τα δεδουλευμένα τους. Κλείνουν νοσοκομεία, σχολεία και πανεπιστήμια. Οδηγούν τον μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού στην φτώχεια, την απόγνωση, την δουλεία και την αυτοκτονία. Ξεπουλούν την γη, την θά-λασσα, το νερό και κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή που ανήκει στον Ελληνικό λαό. Παραδίδουν το κράτος και τον λαό, σαν καλοί φασίστες που είναι, στα αφεντικά τους.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες και συμπολίτισσες μας στην εκδήλωση την 21 Απρίλη και ώρα 8:00 μμ στην Κεντρική Πλατεία της Καρδίτσας, για τα 46 χρόνια από την μαύρη επέτειο της χούντα των συνταγματαρχών.   

δεν θα περιμένουμε να περάσουν 7 χρόνια

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΗΚΑΜΕ ΤΟΤΕ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ !!!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)