to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:03 | 04.07.2014

πηγή: tvxs.gr

Κοινωνία

Αντιφασιστικά οπαδικά φεστιβάλ για την κοινωνική απελευθέρωση

Tρία οπαδικά φεστιβάλ θα γίνουν τον Ιούλιο σε όλη την Ελλάδα με συναυλίες, εκθέσεις, τουρνουά ποδοσφαίρου και μπάσκετ και πολλές ακόμα δράσεις αθλητικού και κοινωνικού περιεχομένου.


Οι  Radical Fans United, είναι σύμφωνα με δημοσίευμα του tvxs μια ανοιχτή πρωτοβουλία οπαδών διαφορετικών ομάδων, με κοινό στόχο τη δημιουργία μιας κερκίδας με συνείδηση και θέση για ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα.
 
PURE N' LOCAL FEST VOL. 1 από τους Fentagin του Περιστερίου
 
Οι Fentagin από το Περιστέρι, , διοργανώνουν, το Σάββατο 5 Ιουλίου, το 1o PURE N' LOCAL FESTIVAL με συναυλία, έκθεση φωτογραφίας και after party. Καθ'όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ θα υπάρχει πάγκος με υλικό του συνδέσμου και των συγκροτημάτων, μπαρ και φαγητό.

 
4th All Colours Are Beautiful Festival
 
Το διήμερο 05-06 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 4ο καθιερωμένο πια All Colours Are Beautiful festival του group της Αυτόνομης Ζώνης. Ένα φεστιβάλ που εναντιώνεται στο ρατσισμό, στο φασισμό, στην αστυνομοκρατία, στους αθλητικούς τρομονόμους, στην εμπορευματοποίηση του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, στους ιδωτικούς "οπαδικούς" στρατούς, στις μαφίες της νύχτας. To festival θα πραγματοποιηθεί στις 05 και 06 του Ιούλη (από τις 18.30) στα γηπεδάκια κάτω από το άλσος Αγ. Χριστοφόρου.
 
Σάββατο 05 Ιουλίου:
* Τουρνουά 5Χ5 ποδοσφαίρου
* Τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ
* Διαγωνισμός τριπόντων
 
Κυριακή 06 Ιουλίου
* Τελικός γύρος τουρνουά 5Χ5 ποδοσφαίρου
* Τελικός γύρος τουρνουά 3Χ3 μπάσκετ
 
Σε όλη τη διάρκεια του 2μέρου θα υπάρχουν:
* Διανομή & έκθεση fanzines/εντύπων δρόμου
* Αυτοοργανωμένη ψησταριά με σουβλάκια και κάβα
* Dj sets (ska, reggae,dub, ska punk, punk, stoner, hip hop, d'n'b, dubstep etc) από τη de_control
 
Τα έσοδα από τη κάβα και τη ψησταριά θα διατεθούν τόσο για τα δικαστικά έξοδα των διωκόμενων οπαδών του Παναιτωλικού όσο και για αυτά των Αγρινιωτών αντιφασιστών που διώκονται από κράτος και παρακράτος.

2nd Antifa Football Festival (Πάτρα, 4-5-6 Ιουλίου 2014)        
 
Το δεύτερο ANTIFA FOOTBALL FESTIVAL ξεινά στις 4 Ιουλίου, με τη συμμετοχή των οικοδεσποτών της Αυτόνομης Ποδοσφαιρικής Ομάδας,  των Σαλονικιών της Προοδευτικής/ Έκρηξης Τούμπας, των πρωτευουσιάνων του Αστέρα Εξαρχείων και του Ελευθεριακού Ποδοσφαιρικού Συλλόγου Liberta. Εκτός από τους αγώνες στο τριήμερο θα υπάρξει και πολιτισμική πένα. Την Παρασκευή θα γίνει προβολή ταινίας για το Μουντιάλ και για το θέμα "Φασισμός και Ποδόσφαιρο" και μετά θα πραγματοποιηθεί συναυλία. Το Σάββατο μετά τους αγώνες θα ακολουθήσει ρεμπέτικο γλέντι. Την Κυριακή θα κάνει και μία εμφάνιση έκπληξη το Athens Antifa League, ενώ θα πραγματοποιηθεί και η άκρως ενδιαφέρουσα κουβέντα σχετικά με το "ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αυτοοργανωμένες ομάδες.\

Πηγή: tvxs.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)