to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:49 | 16.12.2016

Κοινωνία

Αντιδήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας: Η επίσημη ΑΕΚ να μην κάνει την ανήξερη για τους τραμπουκισμούς

Στους προπηλακισμούς που υπέστησαν την περασμένη Πέμπτη δημοτικοί σύμβουλοι και μέλη της δημοτικής αρχής Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, από οπαδούς της ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Μάριος Λάλος, μιλώντας στο «Κόκκινο», στην Αλέκα Ζουμή και τον Διονύση Ελευθεράτο («Τα Παιδιά του Ντιέγκο»).


Ο αντιδήμαρχος επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι πρόκειται για ένα είδος συνεχούς «πολέμου» εναντίον των ανθρώπων της δημοτικής αρχής, σημειώνοντας μάλιστα πως οι συγκεκριμένοι προπηλακισμοί, έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, σημειώθηκαν μολονότι δεν θα  εκδικαζόταν αυτή καθαυτή η υπόθεση της ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ. Είχε μόλις αναβληθεί η δίκη για (ανάλογα) επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί στα Θεοφάνια, το 2015, με τον ίδιο πυρήνα ατόμων σε ρόλο πρωταγωνιστή. Είχαν τότε επιτεθεί εναντίον μελών της δημοτικής αρχής και δημοσιογράφου της πόλης. Για αυτό και αποδόθηκαν βαριές κατηγορίες.

«Αυτή τη φορά φαινόταν πως ήθελαν κυρίως να εξευτελίσουν», εκτίμησε ο κ. Λάλος, ο οποίος τόνισε ακόμη ότι είναι ανεπίτρεπτο να παριστάνει την ανήξερη για τα κρούσματα αυτά η επίσημη ΑΕΚ. «Βλέπουμε συγκεκριμένα πρόσωπα που συμμετέχουν και καταλαβαίνουμε», είπε, εκφράζοντας μάλιστα την πεποίθηση ότι εξελίσσεται μία επιχείρηση ανεύρεσης «εχθρών», ώστε να καλυφθεί η αδυναμία όσων δεν μπορούν να εξασφαλίσουν, με νόμιμο τρόπο, στην ομάδα «ένα σπίτι».

Ο ίδιος ο αντιδήμαρχος είπε ότι συνδέεται αθλητικά και συναισθηματικά με την ΑΕΚ, υπενθυμίζοντας ότι αγωνίστηκε στο τμήμα βόλεϊ της ομάδας, αλλά και στον στίβο. Τόνισε πάντως ότι οι προπηλακισμοί και οι τραμπουκισμοί δεν πρόκειται να κάμψουν το ηθικό των ανθρώπων της δημοτικής αρχής, που κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει. 
 

 

Ακούστε

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)