to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:44 | 10.05.2013

Κοινωνία

Το Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ καλεί εθελοντές για στήριξη στο αυτοδιαχειριζόμενο Κάμπινγκ Βούλας

Χθες, Πέμπτη 9 Μάη, κλιμάκιο της Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα (ΕΤΑ) με τη συνοδεία αστυνομίας αποπειράθηκε να σφραγίσει το χώρο του αυτοδιαχειριζόμενου Κάμπινγκ Βούλας.



Όπως σημειώνουν οι συμμετέχοντες στο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ:

« Ευτυχώς αυτό αποτράπηκε από τους αγωνιστές εθελοντές του Κάμπινγκ που διατηρούν την ελεύθερη πρόσβαση στη παραλία, ενώ το κλιμάκιο κατάφερε να κλείσει τη μια είσοδο πριν απομακρυνθεί.

Ο χώρος του κάμπινγκ και η παραλία είναι μια δημόσια έκταση φιλέτο προς ξεπούλημα. Είναι μια διεκδικούμενη δημόσια έκταση από το Δήμο Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης και την ΕΤΑ, μια διαμάχη που απ ότι φαίνεται θα συνεχιστεί και στα δικαστήρια.

Το σχέδιο της ΕΤΑ είναι το άμεσο ξεπούλημα όλου του παραλιακού μετώπου μέσω του ΤΑΙΠΕΔ σε ιδιώτες και μεγάλα οικονομικά συμφέροντα. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Το Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ πραγματοποιείται σε αυτό το χώρο φέτος για να στηρίξουμε όλοι έμπρακτα με τη φυσική μας παρουσία το δημόσιο χαρακτήρα του κάμπινγκ και της παραλίας.

Δίνουμε δυναμικό παρόν στα στησίματα του φεστιβάλ στις 9 το πρωί της Παρασκευής 10.5 και στην ανοιχτή συνέλευση του κάμπινγκ στις 17.00. Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή όσο περισσότερου αλληλέγγυου κόσμου γίνεται για να κάνουμε αισθητή τη παρουσία μας.

Το φεστιβάλ ξεκινάει κανονικά στις 19.00, να είσαστε όλοι εκεί από νωρίς.

Καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση το Σάββατο 11.5 στις 18.00 για το δημόσιο χαρακτήρα του κάμπινγκ και της παραλίας, καθώς και τις ενέργειες αλληλεγγύης για την υποστήριξη της ανοιχτής συνέλευσης των εθελοντών του κάμπινγκ»

Δείτε και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)