to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:10 | 27.07.2013

Κοινωνία

Ανταπόκριση από τις αμμουδιές: 1ο Camping Νέων ΣΥΡΙΖΑ

Το 1ο Camping των νέων του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε εξέλιξη στην αμμουδιά του Δρέπανου στη Θεσπρωτία. Ο Άγγελος Καλοδούκας, φορτωμένος φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα και μαγιό, καταγράφει καθημερινά για το left.gr στιγμιότυπα, συζητήσεις, μυρωδιές και τις μεταφέρει -με κόπο!- για όσους/ες χάνουμε το ραντεβού!


Δείτε παρακάτω όλες τις σχετικές δημοσιεύσεις 

Πρώτο Κάμπινγκ Νέων ΣΥΡΙΖΑ - Μέρα πρώτη…

Φωτογραφίες-βίντεο-κείμενο: Άγγελος Καλοδούκας


Το κάμπινγκ στο Δρέπανο Θεσπρωτίας είναι ονειρεμένο (χωρίς υπερβολή).



Βρίσκεται ακριβώς μπροστά από μια πολύ μεγάλη παραλία που τα συνδυάζει όλα: ξαπλώστρες για όσους (–σες) είναι… κυριλέ. Δεξιά και αριστερά εκτίνεται σχεδόν όσο φτάνει το μάτι μια αμμουδένια παραλία όπου μπορεί να βρεθεί κανείς μόνο (–νη) του. Οι εγκαταστάσεις στο κάμπινγκ είναι σε εξαιρετικό επίπεδο: άπλετος χώρος για κατασκήνωση, αρκετές σκιές, ζεστό νερό ακόμα και το βράδυ, φτηνό φαγητό, ποτά και καφέδες, καθαρές τουαλέτες. Και φυσικά μια εξαιρετική θάλασσα. Η άμμος επεκτείνεται από έξω έως μέσα βαθιά στη θάλασσα -και είναι πεντακάθαρη! Κοινώς όσα θα επιθυμούσε κάποιος (-α) για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του (της).



Το πρόγραμμα του κάμπινγκ τα έχει όλα: workshops, κεντρικές ομιλίες, εκδρομές και ακτιβισμούς για τα ζητήματα της περιοχής. Όλα αυτά μαζί, συνδυασμένα με διακοπές. Αλήθεια, αυτά συμβαίνουν μόνο στα όνειρά μας –έτσι δεν είναι; Και όμως συμβαίνουν, ΤΩΡΑ, στο Πρώτο Κάμπινγκ Νέων ΣΥΡΙΖΑ!



Το left φιλοδοξεί να βιντεοσκοπήσει όλες τις κεντρικές συζητήσεις και να σας τις παρουσιάσουμε στη διάρκεια του Αυγούστου (αλήθεια, τι άλλο καλύτερο για τις αυγουστιάτικες διακοπές σας από το να παρακολουθείτε καλές και ποιοτικές συζητήσεις ξαπλωμένοι σε κάποια παραλία;).



 Παράλληλα, αν η σύνδεση του internet  στο κάμπινγκ το επιτρέψει θα σας δείξουμε ρεπορτάζ από τα τεκταινόμενα μέχρι της 4 Αυγούστου που τελειώνει το κάμπινγκ.



Ίδωμεν…


Περισσότεα, στα φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Οι σκηνές, η θάλασσα, η χαλάρωση

Και μετά το βασίλεμα του ήλιου...

Ταινίες

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ, και η συνέχεια αύριο!

Όλο το πρόγραμμα και κάθε χρειαζούμενη πληροφορία:

1ο Camping Nέων ΣΥΡΙΖΑ: Όταν ο Μαρξ συνάντησε το τάνγκο πάνω σε μια ψάθα

* * *

Όλες οι σχετικές δημοσιεύσεις:

Ο νομός Θεσπρωτίας την εποχή των μνημονίων

Ο Άγγελος Καλοδούκας συζητά με τον Δαυίδ Καρυωτάκη, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-Θεσπρωτίας, που γνωρίζει άριστα τα θέματα της περιοχής. Μαζί ένα μικρό βιντεάκι για το 1ο Camping Nέων ΣΥΡΙΖΑ με εικόνες και αναμνήσεις…

[19/08/2013 19:10] Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα: Η νεολαία στην πρώτη γραμμή για την ανατροπή (βίντεο)

Φαντασία, δημιουργικότητα, όρεξη, αλληλεγγύη, νέες ιδέες και ελπίδα είναι μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά που αναδείχτηκαν ως αναγκαία για την αλλαγή της σημερινής πραγματικότητας της χώρας, στο Φεστιβάλ Νέων ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε στον πεζόδρομο της Λαϊκής Αγοράς στην Πρέβεζα.

 

[01/08/2013 18:10] Ανθίζει η αντίσταση και η ελπίδα στην Ηγουμενίτσα (βίντεο - φωτογραφίες)

Ρεπορτάζ από τη μαχητική παρουσία των Νέων ΣΥΡΙΖΑ στην Ηγουμενίτσα κατά την κεντρική εκδήλωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα

[31/07/2013 19:25] Αλέξης Τσίπρας: Το μόνο success story για την Ελλάδα και τη νέα γενιά είναι η ανατροπή του μνημονίου (βίντεο)

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας πραγματοποίησε ομιλία σε ανοιχτή συγκέντρωση στην Πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα, στο πλαίσιο του 1ου Camping νέων ΣΥΡΙΖΑ.

 
[30/07/2013 13:25] «Όχι στο ξεπούλημα του Ισσού» - επίσκεψη των Νέων ΣΥΡΙΖΑ στη Νότια Κέρκυρα (φωτογραφίες)

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας που αγωνίζεται ενάντια στο ξεπούλημα του Ίσσου

[29/07/2013 18:34] 1ο κάμπινγκ Νέων ΣΥΡΙΖΑ: Στιγμιότυπα από το Δρέπανο Θεσπρωτίας

Ο Άγγελος Καλοδούκας παραμένει φορτωμένος με φωτογραφική μηχανή, βιντεοκάμερα και μαγιό, καταγράφει καθημερινά για το left.gr στιγμιότυπα, συζητήσεις, μυρωδιές και τις μεταφέρει -με κόπο!- για όσους/ες χάνουμε το ραντεβού!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)