to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να πηδήξουμε ένα χρόνο με εντολή Σαμαρά

Κύκλοι της Συγγρού τονίζουν ότι ο Σαμαράς επιμένει ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, το 2016...


Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές μετά την ανακοίνωση ότι αρχίζει από τις 17 Δεκεμβρίου η διαδικασία για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Πηγές της Συγγρού αναφέρουν στο left.gr ότι, όταν συνεργάτες του πρωθυπουργού του επισήμαναν ότι με τον τρόπο αυτό μπορεί να οδηγηθούμε και σε πρόωρες εθνικές εκλογές, ο Αντώνης Σαμαράς επέμεινε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2016, όπως έχει πολλάκις και στο παρελθόν τονίσει.

Έμπειροι αναλυτές και άνθρωποι του στενού του περιβάλλοντος που γνωρίζουν τον τρόπο σκέψης του μεσσήνιου πολιτικού αναφέρουν με νόημα ότι ο πάντα προνοητικός Σαμαράς έχει ετοιμάσει ήδη τροπολογία που θα περάσει άμεσα από τη Βουλή, σε νομοσχέδιο του υπουργίου Υγείας, με την οποία προβλέπεται η κατάργηση του έτους 2015 -που στέκεται εμπόδιο στην πρωθυπουργική αξιοπιστία- και θα πάμε κατευθείαν στο 2016. 

Με τον τρόπο αυτό οι εκλογές θα γίνουν κανονικά το 2016, ακόμα και αν η προεδρική εκλογή ναυαγήσει μαζί με το όνειρο για τους 180.

Ήδη ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει στείλει τις κάμερες στο Ζάππειο για να αναγγείλει πρώτος τη... μικρή αυτή αλλαγή στις χρονολογίες.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο αυτό ο δήμαρχος Καμίνης, δήλωσε ότι αυτό του αλλάζει λίγο τα σχέδια της φιέστας στο Δήμο της Αθήνας, αλλά ήδη είναι σε συννενοήσεις με σιδεράδες, γραφίστες και λοιπούς συνεργάτες, ώστε η πόλη να είναι έτοιμη να γιορτάσει όποιο έτος με το καλό αποφασίσει ο Σαμαράς ότι έρχεται.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)