to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:10 | 17.02.2021

Κοινωνία

Ανοιχτή Πόλη: Εκχιονιστικά στο Κολωνάκι, σκούπες στο Σύνταγμα, εγκατάλειψη στις γειτονιές

«Ας σταματήσει ο Δήμαρχος τα επικοινωνιακά παιχνίδια και τις συστάσεις σε όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα. Ας κάνει μια βόλτα στις γειτονιές, κυρίως των βόρειων και ανατολικών περιοχών, για να ανοίξουν οι δρόμοι, να μαζευτούν τα σπασμένα δένδρα και να είναι ασφαλείς οι κάτοικοι», επισημαίνει η Ανοιχτή Πόλη σε ανακοίνωσή της σχετικά με την διαχείριση της «Μήδειας» στο δήμο Αθηναίων


Σε ανακοίνωσή της η Ανοιχτή Πόλη σχολιάζει την διαχείριση του χθεσινού χιονιά στον Δήμο Αθηναίων:  

«Ήταν γνωστό σε όλους, εδώ και μια βδομάδα, ότι θα είχαμε χιονιά ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας μετά από 20 χρόνια. Παρά το επικοινωνιακό μπαράζ του Δημάρχου Αθηναίων, ο οποίος παρουσιάζει μια φαντασιακή εικόνα για τη πόλη, θέλοντας να διαχωρίσει τις ευθύνες του από το κυβερνητικό μπάχαλο που βύθισε στο σκοτάδι πολλές περιοχές της Αττικής και διέκοψε κάθε κίνηση στην ανατολική πλευρά της  χώρας,  η εικόνα στις γειτονιές της Αθήνας τον διαψεύδει.

Τα εκχιονιστικά έφτασαν μεν στο Κολωνάκι, αλλά οι κάτοικοι σε περιοχές όπως στην Άνω Κυψέλη, στο Πολύγωνο και στου Γκύζη ακόμη δυσκολεύονται να βγουν από τα σπίτια τους. Ακλάδευτα δέντρα έσπασαν από το βάρος του χιονιού σε πολλές γειτονιές και πολλοί δρόμοι παραμένουν ακόμη απροσπέλαστοι, ενώ οι εικόνες με εργαζόμενους στη καθαριότητα να προσπαθούν με σκούπες να καθαρίσουν τη πλατεία Συντάγματος, δεν τιμούν τον Δήμο Αθηναίων.

Ας σταματήσει λοιπόν ο Δήμαρχος τα επικοινωνιακά παιχνίδια και τις συστάσεις σε όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα, να παίρνει τηλέφωνο στο Δήμο. Ας κάνει μια βόλτα στις γειτονιές, κυρίως των βόρειων και ανατολικών περιοχών, για να ανοίξουν οι δρόμοι, να μαζευτούν τα σπασμένα δένδρα και να είναι ασφαλείς οι κάτοικοι». 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)