to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:48 | 12.08.2014

Πολιτική

Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση με κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Ευπάλιο Φωκίδας

Με τη συμμετοχή των Δ. Βίτσα, Γ. Σταθά και Β. Χατζηλάμπρου


Την Κυριακή 10 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Ευπάλιο ανοιχτή λαϊκή συνέλευση την οποία συγκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ Δωρίδας, στα πλαίσια της καλοκαιρινής πολιτικής εξόρμησης που αποφάσισε η Πολιτική Γραμματεία του κόμματος ώστε να επιταχυνθεί η πορεία προς την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, να ανοίξει ο δρόμος για μια κυβέρνηση σωτηρίας της κοινωνίας και της χώρας με επικεφαλής το ΣΥΡΙΖΑ, και να δυναμώσει τόσο το κόμμα μας όσο και το λαϊκό κίνημα για να υπηρετήσει αποτελεσματικά αυτήν την πορεία.

Στο πνεύμα αυτό πραγματοποίησε εισήγηση ο σ. Δημήτρης Βίτσας, γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής, ο οποίος εξέθεσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος και τις ελάχιστες δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Επίσης συμμετείχαν και μίλησαν οι βουλευτές Γιάννης Σταθάς και Βασίλης Χατζηλάμπρου από τους γειτονικούς νομούς της Βοιωτίας και της Αχαΐας. Αλλά το σημαντικότερο μέρος της συνέλευσης ήταν η συζήτηση που ακολούθησε, με τη συμμετοχή πολλών πολιτών που είτε απεύθυναν ερωτήσεις, στις οποίες απάντησε ο σ. Βίτσας και οι βουλευτές, είτε είπαν τη γνώμη τους για μια σειρά θέματα που απασχολούν τόσο την τοπική κοινωνία όσο και όλο τον ελληνικό λαό. Κοινός τόπος ήταν η διαπίστωση ότι για να λυθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, και για να αποτραπεί η περαιτέρω καταστροφή, είναι απαραίτητο το άμεσο διώξιμο αυτής της κυβέρνησης – η οποία έχει ούτως ή άλλως απωλέσει κάθε νομιμοποίηση.

Δίνοντας το λόγο στους συμπολίτες μας μέσα από τις ανοιχτές λαϊκές συνελεύσεις, ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει για μια ακόμη φορά τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύει να κυβερνήσει και να ξανακάνει το λαό μας νοικοκύρη στον τόπο του: ακούγοντας τις αγωνίες των πολιτών, παίρνοντας υπόψη τις προτάσεις τους και, το κυριότερο, ενεργοποιώντας τους ώστε όλοι μαζί να βαδίσουμε το δύσκολο αλλά ελπιδοφόρο δρόμο της πολιτικής ανατροπής. Συνεχίζουμε, κάνουμε την ελπίδα πράξη και καλούμε τους συμπολίτες μας να ενωθούν μαζί μας – για τη ζωή μας και για το μέλλον των παιδιών μας!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)