to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:28 | 31.05.2012

left.gr

Πολιτική

Ανοιχτές συνελεύσεις ΣΥΡΙΖΑ (31.5.2012)

31/5, Ανοικτή συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Ελασσόνα ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΜΑΛΩΛΗ ΓΛΕΖΟ


31/5, Ανοικτή συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Ελασσόνα ΜΕ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΤΟΝ ΜΑΛΩΛΗ ΓΛΕΖΟ

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο Ν. Λάρισας καλεί τα μέλη και τους φίλους του σε ανοικτή συνέλευση στην Ελασσόνα, την Πέμπτη 31 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ. στο κέντρο Φαντασία, με κεντρικό εισηγητή τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Μανώλη Γλέζο και θέμα «Συμμετέχουμε στη διαμόρφωση της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην πορεία για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου».

31/5, Προεκλογική συγκέντρωση δικαστικών υπαλλήλων

  • Οι δικαστικοί υπάλληλοι πραγματοποιούν προεκλογική συγκέντρωση την Πέμπτη 31 Μαΐου ώρα15.00. στα γραφεία του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων, κτίριο 12 της πρώην Σχολής Ευελπίδων και συζητάνε με την βουλευτή Α Αθήνας του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

31/5, Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

31/5, Συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

  • Την Πέμπτη, 31/5/2012, ο ΣΥΡΙΖΑ Γλυφάδας σας σττην ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία Καραϊσκάκη (Τερψιθέα) στις 20.00 με ομιλήτρια τη Νάντια Βαλαβάνη.

31/5, Πρόγραμμα συσκέψεων ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λάρισας

  • Στο πλαίσιο του ανοιχτού διαλόγου και των ανοιχτών συνελεύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ σε όλη την Ελλάδα ενόψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου, η Εκλογική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ της Λάρισας αποφάσισε την πραγματοποίηση μιας σειράς συσκέψεων – συζητήσεων με θέματα κλαδικά, αλλά και με θέματα σχετικά με την επιχειρηματολογία του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ. Στόχος είναι η ενίσχυση και ενδυνάμωση του προεκλογικού αγώνα.

    Οι προγραμματισμένες συσκέψεις θα πραγματοποιηθούν στον χώρο του εκλογικού κέντρου (Παπακυριαζή 40, ισόγειο) και είναι οι ακόλουθες:



    -        Πέμπτη 31/5 και ώρα 8μ.μ.: Σύσκεψη του 2ου Δημοτικού Διαμερίσματος Λάρισας, με θέμα την ανάδειξη επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ του 2ου Δ.Δ.

1/6, Πανθεσσαλική σύσκεψη ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την αγροτική οικονομία

  • Πανθεσσαλική σύσκεψη, με θέμα «Οι συνέπειες του μνημονίου στην αγροτική οικονομία - Η πρόταση της Αριστεράς για την παραγωγική ανασυγκρότηση και τη βιώσιμη ανάπτυξη της υπαίθρου» διοργανώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο ν. Λάρισας αυτή την Παρασκευή 1η Ιουνίου και ώρα 6 το απόγευμα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Λάρισας (Παπακυριαζή 40).

    Η συμμετοχή αγροτών – παραγωγών, κτηνοτρόφων, γεωτεχνικών και εργαζομένων στον πρωτογενή τομέα θα συμβάλλει καθοριστικά στη διαμόρφωση της προγραμματικής πρότασης της Αριστεράς.

    Στη σύσκεψη θα συμμετέχει από  τη πολιτική γραμματεία η υπεύθυνη Αγροτικής Πολιτικής Ειρήνη Κατσινοπούλου.

1/6, Συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ Σκύρου Εύβοιας



31/5, Ανοιχτή συνέλευση στο ΑΠΘ

Οι καθηγητές, οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι στο ΑΠΘ και στο ΠΑΜΑΚ του ΣΥΡΙΖΑ   στο πλαίσιο της προεκλογικής μάχης, διοργανώνουν ανοικτή συνέλευση εντός του ΑΠΘ,
στον ανοικτό χώρο μπροστά από την είσοδο της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του ΑΠΘ.
Η συνέλευση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου στις 7μ.μ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)