to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:36 | 24.05.2012

left.gr

Πολιτική

Aνοιχτές συνελεύσεις ΣΥΡΙΖΑ (24.5.2012)


Πέμπτη 24 Μάη, Ανοιχτή Συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ στα Πετράλωνα με τον Αλέξη Τσίπρα


- Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας καλεί όλους τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ από τους τέως Δήμους Αυλώνας, Αετού, Κυπαρισσίας και Φιλιατρών την Πέμπτη 24 Μαΐου στις 8:30 μ.μ. στο Δημαρχείο της Κυπαρισσίας, για να συζητήσουν τη νέα κατάσταση μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και να οργανώσουν την εκλογική μάχη εν όψει των εκλογών της 17ης Ιουνίου.


- Ο ΣΥΡΙΖΑ Θήβας καλεί τους φίλους, τους ψηφοφόρους, τους πολίτες που ενδιαφέρονται και θέλουν να συμβάλουν με τον προβληματισμό τους, σε ανοιχτή συνέλευση-συγκέντρωση  την Πέμπτη 24 Μαΐου και ώρα 8 μ.μ. το βράδυ στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, να συζητήσουν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές.
Θα παρευρεθεί και θα μιλήσει ο Π. Ρήγας Μέλος της ΚΠΕ του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ.


- Ο ΣΥΡΙΖΑ Λυκόβρυσης-Πεύκης καλεί σε ανοιχτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο “ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ” (Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, Χρυσ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου) την Πέμπτη, 24 Μάη 2012 και ώρα 7:30 μ.μ. "Να τελειώσουμε ό,τι αρχίσαμε στις 6 του Μάη ! Οι δυνάμεις της ελπίδας να κερδίσουν τις δυνάμεις του τρόμου και του φόβου. Ελάτε να σχεδιάσουμε τα επόμενα βήματά μας για τις εκλογές στις 17 του Ιούνη". Θα παραστεί μέλος της Πανελλαδικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.


- Ανοιχτή συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου (Μπουρνάζι) την Πέμπτη 24 Μαΐου στις 7.30 μ.μ. στην παλαιά πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι. Τη συζήτηση θα ανοίξει ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.


- Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ περιοχής Κάμπου Ηλείας (που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται στην περιοχή των δήμων Πηνειού και Ανδραβίδας-Κυλλήνης) σε Γενική Συνέλευση την Πέμπτη 24/5/2012 και ώρα 8.30 μ.μ. στην αίθουσα του καταστήματος «Ψαροταβέρνα Άννας» (στο Λιμάνι Κυλλήνης) με θέματα συζήτησης (μετά μεζέ και ρετσίνας):
1. Οργανωτικά-Οικονομικά
2. Εκτιμήσεις-προτάσεις
3. Προεκλογικός σχεδιασμός Στη Συνέλευση θα παραβρεθούν και θα μιλήσουν και μέλη της Πανηλειακής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ.
Τιμή πρόσκλησης 5 ΕΥΡΩ (Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του προεκλογικού αγώνα).
tags: ΣΥΡΙΖΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)