to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ανοίγει ο ασκός της... Αιόλου

Χριστούγεννα θα λέμε και θα κλαίμε... Εκεί θα μας καταντήσουν οι αλήτες!


Ο δημοκράτης Μάκης Βορίδης, που ο Θεός να μας κόβει μέρες και να του δίνει τσεκούρια, έσπευσε να μας ανοίξει τα μάτια και να μας ενημερώσει ότι οι άπλυτοι κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ σχεδιάζουν να μας απαγορεύσουν να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα σε δημόσιους χώρους.

«Δεν θα μπορούμε να βάλουμε φάτνη, δεν θα μπορούμε να γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα δημόσια» αναφέρει το «τσεκουράτο» βορίδειο πόρισμα. Καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά με αφορμή την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για διακριτούς ρόλους Εκκλησίας και Κράτους, ο μέγας δημοκράτης άγγιξε τις καρδιές μας.

Είμαστε τα παιδιά που έσπευδαν στην Αιόλου να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη μπροστά στου Λαμπρόπουλου, που στριμωχνόμασταν στις κυλιόμενες σκάλες του Μινιόν να πάμε στον πάνω πάνω όροφο να δούμε τη θεματική κατασκευή με τις κούκλες και αυτό δεν θα μας το βγάλει ο κάθε ακραίος Τσίπρας από την καρδιά.

«Θα συμμαχήσουμε και με τους εξωγήινους ακόμα για να διατηρήσουμε τον εορτασμό των Χριστουγέννων»: αυτή η φράση βρίσκεται σήμερα στα χείλη όλων των Ελλήνων Ορθοδόξων, που κάνουν σαφή την ατσάλινη θέλησή τους να δώσουν και τη ζωή τους ακόμα για μια χούφτα χρυσόσκονη.

Σε περίπτωση που ο Μάκης Βορίδης δικαιωθεί, υπάρχουν βέβαια εναλλακτικές. Κοστοβόρες δυστυχώς, αλλά κάτι τέτοιο δεν κάνει το αυτί των κομμουνιστών να ιδρώνει. Τους αρκεί να μένουν πιστοί στις λενινιστικές τους εμμονές, που δυστυχώς για μια ακόμα φορά θα πληρώσει ο λαός και δεν θα περισσεύει τίποτα πια για μίζες. 

Η πρώτη εναλλακτική θα είναι να γιορτάζουμε σε γιάφκες με κουραμπιέδες και μελομακάρονα από τη μαύρη αγορά και στολίδια από την κομμουνιστική Κίνα. Ο Άγιος Βασίλης θα πετάει τρικάκια του Ρουβίκωνα για ξεκάρφωμα, ώστε να μη γίνεται στόχος της αντιχριστουγεννιάτικης αστυνομίας, που θα μοιράζει πρόστιμα και θα προβαίνει σε συλλήψεις για αντισυνταγματική συμπεριφορά.

Η δεύτερη εναλλακτική (για τους οικονομικά πιο εύρωστους) θα είναι να καταφεύγουμε στο χριστιανικό Παρίσι που αντιστέκεται στα περί ανεξιθρησκείας και θρησκευτικής ουδετερότητας από το 1789. Τι όχι;

Μόνο μια κυβέρνηση της Ν.Δ. θα διασφαλίσει τον δημόσιο εορτασμό των Χριστουγέννων και δεν αποκλείεται να δώσει και νέες ιδέες για τη διακόσμηση. Γιατί εκτός από τα έλατα υπάρχουν και οι γυψοσανίδες. Φαντασία στην εξουσία χρειάζεται...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)