to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:11 | 19.12.2013

πηγή: alterthess.gr

Πολιτική

Ανοίγει η ΔΤ Θεσσαλονίκης με Σαββίδη επικεφαλής

Τη Δευτέρα αναμένεται να βγει στον αέρα ραδιοφωνικό πρόγραμμα ενώ πηγαίνει για αρχές Ιανουαρίου η έναρξη λειτουργίας του καναλιού


Επιβεβαιώνονται τα σενάρια που θέλουν τον Παντελή Καψή να προωθεί άνοιγμα κρατικού καναλιού και ραδιοφώνου στη Θεσσαλονίκη, ερήμην της Νέας Δημοκρατίας. Όπως είχε γράψει το Alterthess o Παντελής Καψής είχε "κλεισμένο" τον δημοσιογράφο Παντελή Σαββίδη για τη θέση του διευθυντή για την ΔΤ2, που θα εκπέμπει από τη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενο από επιπλέον δημοσιογράφους που θα στελεχώσουν τον νέο σταθμό, με έντονα Πασοκικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ανακοίνωση ότι το σχέδιο τίθεται σε εφαρμογή έγινε τηλεφωνικά, στους εργαζόμενους στην Αγγελάκη -δημοσιογράφους, τεχνικούς, διοικητικούς-  από τον Γενικό Διευθυντή Ειδήσεων της ΔΤ Αθηνών, Βασίλη Θωμόπουλο.

Κατά τα φαινόμενα την Δευτέρα αναμένεται να βγει στον αέρα  ραδιοφωνικό  πρόγραμμα ενώ πηγαίνει για αρχές Ιανουαρίου η έναρξη λειτουργίας του καναλιού.

Το... παράδοξο είναι ότι ο ίδιος ο Παντελής Σαββίδης, με κείμενό του που επιβεβαίωνε τη συνάντηση και το κλείσιμο του deal από το καλοκαίρι. Διευκρινίζει όμως ότι συμφώνησε στη δημιουργία αυτόνομου καναλιού και ραδιοφώνου στη Θεσσαλονίκη και όχι ενός απλού ανταποκριτικού παραρτήματος υπογράμμιζε πως δεν θα είναι αυτός που θα υλοποιήσει το σχέδιο...

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

«Η δική μου θέση: τίποτε λιγότερο από ένα αυτόνομο κανάλι και ένα αυτόνομο ραδιόφωνο με ροή και εκπομπή σήματος από τη Θεσσαλονίκη. Οτιδήποτε άλλο δεν με αφορά και, αν γίνει, δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το υλοποιήσει. Η στάχτη μιας Γενικής Διεύθυνσης στη Θεσσαλονίκη που θα διοικεί ένα παράρτημα ενός από τα δύο κανάλια με έδρα την Αθήνα είναι για όσους αναζητούν ψευδαισθήσεις ως προσχήματα»

Το σίγουρο είναι πως η Νέα Δημοκρατία Θεσσαλονίκης βρίσκεται "στα κάγκελα" και θεωρεί εαυτόν τουλάχιστον "ριγμένο" καταλογίζοντας "πασοκικού τύπου" σχέδια στον πρώην επικεφαλή των εντύπων του ΔΟΛ και νυν εντεταλμένο της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου, Παντελή Καψή.

tags: ΕΡΤ3, ΔΤ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)