to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:17 | 19.04.2019

Αυτοδιοίκηση

Άννα Παραγυιού: Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, δεν αφήνουμε την Καισαριανή στα χέρια της οπισθοδρόμησης και της αντίδρασης (βίντεο)

Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου 2019, το Left.gr συνεχίζει τη σειρά συνεντεύξεων με υποψηφίους δημάρχους που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι μπαίνουν στη μάχη αυτή με συγκεκριμένες προτεραιότητες για την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες. Στην κάμερα του Άγγελου Καλοδούκα μιλάει η Άννα Παραγυιού υποψήφια Δήμαρχος με τη Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής


Συνέντευξη-βίντεο: Άγγελος Καλοδούκας

Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ τα τελευταία 20 χρόνια έχει πρωταγωνιστικό και καθοριστικό ρόλο στα τοπικά της πόλης. «Χρέος μας είναι το 2019 να είναι ξανά Δημοτική Αρχή, με ζωντανά τα ταυτοτικά χαρακτηριστικά της παράταξης μας, τα οποία είναι η πολυσυλλεκτικότητα, η πλουραλιστικότητα και η λογική της συνεργασίας», τονίζει η υποψήφια Δήμαρχος Καισαριανής, Άννα Παραγυιού. Παρακολουθήστε εδώ, όλες τις συνεντεύξεις του Left.gr στο πλαίσιο της συζήτησης για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Όπως αναφέρει στo Left.gr η Άννα Παραγυιού: «Η Καισαριανή είναι γνωστή για τη βαριά της ιστορία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά των Μικρασιατών προσφύγων. Από την άλλη όμως, είναι μια πόλη του 21ου αιώνα με καθημερινά προβλήματα και σύγχρονες ανάγκες. Εμείς ερχόμαστε από μακριά, γι’ αυτό μπορούμε να συνδιαλεγόμαστε με το παρελθόν. Ταυτόχρονα όμως είμαστε και το μέλλον, γι’ αυτό μπορούμε μπορούμε να σκεφτούμε και να σχεδιάσουμε το αύριο».

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη της Άννας Παραγυιού, υποψήφιας με τη Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής:

«Είμαστε εδώ γιατί μοιραζόμαστε κοινούς αγώνες, αγωνίες, γνώση και εμπειρίες. Είμαστε εδώ για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να μην αφήσουμε την Καισαριανή στα χέρια της οπισθοδρόμησης και της αντίδρασης. Βγαίνουμε μπροστά για να ενώσουμε ξανά το νήμα που κάποια στιγμή κόπηκε», συμπληρώνει.

«Βγαίνουμε μπροστά»

Τα βασικά σημεία που αναδεικνύει η Άννα Παραγυιού σχετικά με τον Δήμο της Καισαριανής και τα οποία αποτελούν τους άμεσους στόχους και τις αιχμές της παράταξης:

• Για μια πόλη που θα έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Γιατί για τη Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής, όποια και αν είναι η ερώτηση, ο άνθρωπος είναι η απάντηση: ο εργαζόμενος κόσμος, οι άνεργοι και οι άνεργες, οι νέοι και οι νέες, η οικογένεια, η τρίτη ηλικία, οι μετανάστες.

• Για τα Άτομα με Αναπηρία. Γιατί μια κοινωνία θεωρείται πολιτισμένη μόνο αν μπορεί να διασφαλίσει τα δικαιώματα πολιτών που δεν μπορούν να τα διεκδικήσουν μόνοι τους.

• Για να φτιάξουμε σύγχρονα, ασφαλή και πάνω απ’ όλα δημοκρατικά σχολεία. Γιατί τα φοβισμένα παιδιά του σήμερα είναι οι φοβισμένοι πολίτες του αύριο. Και μια κοινωνία με φοβισμένους ανθρώπους δεν μπορεί να είναι δημοκρατική κοινωνία.

• Για να κάνουμε την Καισαριανή μια σύγχρονη και έξυπνη πόλη, χρησιμοποιώντας τις δυνατότητες που μας δίνουν οι νέες τεχνολογίες της πληροφορικής και επικοινωνιών.

• Για μια Καισαριανή που στέκεται αλληλέγγυα στους ανθρώπους του μόχθου, στους ανθρώπους που αναζητούν μια καλύτερη ζωή, που υψώνει ανάστημα απέναντι στο βαθύ σκοτάδι του φασισμού και της μισαλλοδοξίας.

«Η Συνεργασία Πολιτών Καισαριανής είναι η παράταξη που οι πολίτες, της έχουν εμπιστευτεί επανειλημμένα τη διοίκηση της πόλης. Είναι η παράταξη όπου κάθε μικρό ή μεγάλο έργο στην πόλη φέρει τη σφραγίδα της. Έχουμε λοιπόν συναίσθηση της ευθύνης και του χρέους μας να βγάλουμε ξανά την πόλη στο φως», καταλήγει.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)