to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:10 | 08.07.2019

Κοινωνία

Ανεβαίνει στα ύψη το θερμόμετρο, μέχρι και τους 41 βαθμούς

Ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να ξεπερνά τους 40 βαθμούς Κελσίου σε αρκετά μέρη της χώρας.


Η ΕΜΥ αναφέρει στην πρόβλεψή της πως η θερμοκρασία θα φτάσει τους 41 βαθμούς σε Ανατολική Στερεά και ανατολική Πελοπόννησο, ενώ στους 40 θα φτάσει στην Θεσσαλία, αλλά και στην Αττική που θα «αγγίξει» τους 39 με 40 βαθμούς. Τοπικά ωστόσο ενδέχεται να πάει ένα ή δύο βαθμούς ψηλότερα. Στην βόρεια Ελλάδα ωστόσο και συγκεκριμένα την Θράκη και την ανατολική Μακεδονία, το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και ίσως εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.

Αναλυτικά ο καιρός:
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος.Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 18 έως 38 και στην κεντρική Μακεδονία έως 39 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες τοπικές νεφώσεις στην Ηπειρο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 19 έως 38 και κατά τόπους έως 39 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και στα νότια βαθμιαία 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 21 έως 40 και κατά τόπους στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την ανατολική Πελοπόννησο έως 41 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 34 και στην Κρήτη έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Στα βόρεια αρχικά μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Στα νότια βορειοδυτικοί 4 με 5 τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ανατολικά και τα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 24 έως 39 και πιθανώς έως 40 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
\

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)