to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Αναζητούσε εμβόλιο για τα παιδιά της στην Αθήνα και….βρήκε στην Σάμο

Παράταση στις διακοπές των Χριστουγέννων της στην Σάμο αναγκάστηκε να κάνει η κ. Ανδρονίκη Κωστίδου προκειμένου να εμβολιάσει με την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού τα δύο οκτάχρονα παιδιά της.


Συγκεκριμένα η κ. Κωστίδου επισκέφτηκε το νησί για να περάσει τις γιορτές μαζί με την μητέρα της. Ωστόσο καθώς είχε αναζητήσει ραντεβού για εμβολιασμό των παιδιών της σε όλα τα εμβολιαστικά κέντρα της Αθήνας αποφάσισε ύστερα από συνεννόηση με τον παιδίατρο της να κλείσει ραντεβού στο Νοσοκομείο της Σάμου.

Το ραντεβού κλείστηκε για τις 15 Γενάρη με αποτέλεσμα να παρατείνει την παραμονή της στο νησί.

Τελικά το Σάββατο 8 Ιανουαρίου ειδοποιήθηκε από το εμβολιαστικά κέντρο του Νοσοκομείου Σάμου ότι υπάρχουν δύο διαθέσιμες δόσεις για παιδικό εμβόλιο και έτσι ταξίδεψε από τη Δυτική Σάμο στην πρωτεύουσα για να εμβολιάσει τα παιδιά της. Η ίδια απηύθυνε έκκληση προς την πολιτεία να διατεθούν περισσότερα παιδικά εμβόλια καθώς υπάρχουν αρκετοί γονείς που θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους αλλά δεν υπάρχουν δόσεις.

Αυτό που απασχολεί τώρα την κ. Κωστίδου είναι αν θα βρει διαθέσιμο ραντεβού για τη δεύτερη δόση στην Αθήνα η θα αναγκαστεί να ταξιδέψει ξανά στην Σάμο με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τέλος το μήνυμα της ίδιας και των δύο οκτάχρονων παιδιών είναι ξεκάθαρο. “Πρέπει να εμβολιαστούμε για να προστατευτούμε από τον κορονοιό”.

Πηγή: ertnews.gr

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)