to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:30 | 09.11.2019

πηγή: ethnos.gr

International

Ανάρτηση ντροπή: Ρατσιστικό παραλήρημα του Αλέκου Αλεξανδρή

Ενας παίκτης που κάποτε αποτελούσε είδωλο χρησιμοποίησε αδιανόητες εκφράσεις υιοθετώντας ακροδεξιά ρητορική


Ποιος είπε ότι ένας μεγάλος παίκτης μπορεί να είναι και μεγάλος άνθρωπος; Ο Αλέκος Αλεξανδρής επιβεβαιώνει ότι η ποδοσφαιρική κλάση που είχε μέσα στα γήπεδα, δεν τον ακολουθεί και στη ζωή έξω απ' αυτά. Το αντίθετο μάλιστα...

Ο άνθρωπος που προ ολίγων ετών δήλωνε (καθ' υπερβολή όπως σχολίασε αργότερα) ότι θα έκλεβε και το παιδί του στο τάβλι για να νικήσει και που εγκαλούσε τους διαιτητές για το γεγονός ότι καταλόγιζαν ως πέναλτι τις... βουτιές που ο ίδιος έκανε με τη φράση: «Καλά, εγώ έπεσα για το πέναλτι, εσύ πρέπει να το δώσεις;», ξαναχτύπησε, τούτη τη φορά ξεπερνώντας και τον χειρότερο εαυτό του.

Με ένα άνευ προηγουμένου ρατσιστικό ποστάρισμα στο facebook ο παλαίμαχος διεθνής άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ καταφέρθηκε εις βάρος των προσφύγων -εισβολείς όπως τους χαρακτηρίζει- υιοθετώντας ακροδεξιά και φασιστική ρητορική και ύφος.

Κι όλα αυτά με αφορμή το... μπάρμπεκιου κοντά στις δομές που φιλοξενούν πρόσφυγες, το οποίο μάλιστα φαίνεται πως επικροτεί ο άλλοτε κορυφαίος γκολτζής στην απάνθρωπη ανάρτησή του.

Το παραλήρημα του Αλεξανδρή δεν έχει προηγούμενο από δημόσιο πρόσωπο καθώς χρησιμοποιεί άθλιους και χυδαίους χαρακτηρισμούς κατά προσφύγων και μεταναστών, κατά ανθρώπων που ψάχνουν ελπίδα και αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον.

Το σχόλιό του πάντως προκάλεσε έντονες αντιδράσεις (μολονότι υπήρξαν κι εκείνοι που του απέδωσαν τα εύσημα!) και δεκάδες αρνητικά σχόλια. Προφανώς για το λόγο αυτό, έσπευσε να κατεβάσει τη δημοσίευση που έκανε...

Δείτε το ποστάρισμα-ντροπή ενός παίκτη που κάποτε αποτελούσε είδωλο πολλών νέων παιδιών...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)