to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:52 | 27.09.2017

Κοινωνία

«Ανακρίβειες και ψέματα» καταλογίζει στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ η διοίκηση του νοσοκομείου Καρπενησίου

Είναι τυχαίο που η συγκεκριμένη καταγγελία έγινε μετά το δελτίο τύπου με τα ετήσια πεπραγμένα της διοίκησης;


Ανακρίβειες και ψέματα καταλογίζει στις καταγγελίες της ΠΟΕΔΗΝ η διοίκηση του νοσοκομείου Καρπενησίου.
 
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του:
 
Σε απάντηση του αρ. 3598/27-9-2015 Δελτίου Τύπου της ΠΟΕΔΗΝ,  σας γνωρίζουμε ότι το κείμενο που αφορά το Νοσοκομείο Καρπενησίου, περιέχει  ανακρίβειες και ψέματα. 
 
Δεν υπάρχει γραπτή ή προφορική αναφορά ή καταγγελία από πολίτη ή ασθενή ή από το προσωπικό για φασαρία, ξυλοδαρμό και δεν έχουν καταγραφεί κλοπές σε υλικά και πορτοφόλια ασθενών. Όλα αυτά είναι συκοφαντίες, φαντασιώσεις και επιζητούμενα των καταγγελλόντων και θα πάρουν την απάντηση τους δια της νομίμου οδού.
 
Το ότι είναι ξέφραγο αμπέλι τα 30 μέτρα της εξωτερικής πρόσοψης του κτιρίου είναι γεγονός, αφού το 2012 γκρεμίστηκε το θυρωρείο, ο μαντρότοιχος και η πόρτα και μέχρι την αποπεράτωση του νέου κτιρίου τον 1/2015 δεν φρόντισαν οι τότε διοικούντες και κυβερνώντες να το αποκαταστήσουν, όπως το έχουμε προβλέψει και θα το κάνει η τωρινή διοίκηση. 
 
Που ήταν τότε οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ, γιατί δεν το κατήγγειλαν;  
 
Θα πρέπει όμως να τους ενημερώσουμε επίσης, ότι προβλήματα στην  φύλαξη  υπήρχαν εδώ και χρόνια. Οι καταγγέλλοντες δεν το γνώριζαν, γιατί τότε δεν διαμαρτύρονταν;;
 
Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι η κατάσταση αυτή ήταν δεδομένη και κανείς δεν είχε εκφράσει την επιθυμία να αλλάξει.
 
Είναι τυχαίο που η συγκεκριμένη καταγγελία έγινε  μετά το δελτίο τύπου με τα ετήσια πεπραγμένα της διοίκησης;  
 
Σε κάποιους όμως δεν άρεσαν τα επιτεύγματα της διοίκησης, διότι μέσα σε ελάχιστο χρόνο κατορθώσαμε και ομαλοποιήσαμε μια κατάσταση με πολλά προβλήματα.
 
Να ενημερώσουμε λοιπόν την ΠΟΕΔΗΝ ότι σήμερα με ομόφωνη απόφαση όλων των μελών του Δ.Σ., συμπεριλαμβανομένου και του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ., προχωράμε στην οριστική επίλυση και αυτού του χρόνιου προβλήματος, που μας άφησαν οι παρελθούσες διοικήσεις. Όλοι οι εργαζόμενοι είναι μαζί μας και συνεχίζουμε.
 
Εμείς είμαστε περήφανοι για το έργο που επιτελούμε με την συνεργασία όλου ανεξαιρέτως του προσωπικού και θα συνεχίσουμε καθημερινά να δίνουμε τον αγώνα για τη δημόσια περίθαλψη.
Νωρίτερα σε δελτίο Τύπου της η ΠΟΕΔΗΝ ανέφερε:
 
Την νύκτα το νοσοκομείο είναι ξέφραγο αμπέλι. Δεν υπάρχει καθόλου φύλαξη το βράδυ. Η Διοίκηση δεν έχει χρήματα στον προϋπολογισμό για να προσλάβει προσωπικό φύλαξης. Έτσι λέει ο Διοικητής.


Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών γίνονται φασαρίες από μεθυσμένους, ξυλοδαρμοί σε βάρος Ιατρών και Νοσηλευτών. Βλέπετε το Νοσοκομείο εφημερεύει κάθε ημέρα. Επίσης έχουν καταγραφεί κλοπές σε υλικά του Νοσοκομείου και πορτοφόλια Ασθενών και Προσωπικού.


Ξέρετε πως αντιμετωπίζει το θέμα η Διοίκηση; Κλειδαμπαρώνει όλες τις πόρτες εξόδου και εισόδου του Νοσοκομείου, πλην της πόρτας των ΤΕΠ. Σε περίπτωση εκτάκτου συμβάντος που πρέπει να εκκενωθεί γρήγορα το Νοσοκομείο, όπως για παράδειγμα συνέβη με τη φωτιά στο Νοσοκομείο του Άγιου Σάββα, πως θα γίνει η εκκένωση του νοσοκομείου;


Θα περιμένουν τον Διοικητή να έρθει από το σπίτι του να ανοίξει τις πόρτες!!! Θα είναι όμως αργά!!!


Να χαίρεστε τους εν λόγω Διοικητές κε Πολάκη!!!

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)