to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:51 | 28.12.2012

left.gr

Πολιτική

Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου για τους τραμπουκισμούς της Χρυσής Αυγής στα Παράκοιλα Λέσβου

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου: Μετά τους μετανάστες οι ενεργοί πολίτες!



Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου καταγγέλλει τη στοχοποίηση ενός αγρότη, μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της γυναίκας του προέδρου του συνεταιρισμού των γυναικών στα Παράκοιλα της Λέσβου, από τους τραμπούκους της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ», οι οποίοι με προφανή στοιχεία προσωπικής και οικογενειακής απειλής, ανέγραψαν συνθήματα στους τοίχους του σπιτιού του και στο αγροτικό του αυτοκίνητο.


Μετά τους μετανάστες τώρα γίνονται στόχος της φασιστικής συμμορίας, οι ενεργοί πολίτες, οι αριστεροί που αντιστέκονται και έχουν πολιτική παρουσία στις τοπικές κοινωνίες.

Ενώ η Χ.Α. δεν έχει μια κουβέντα να πει για τις λίστες των φοροκλεφτών, των τραπεζιτών και των μεγαλοεργολάβων, εξαντλούν την «μαγκιά» τους στους φτωχούς, τους μετανάστες και σε όσους αντιστέκονται.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά στους γνωστούς-άγνωστους τραμπούκους ότι ο εκφοβισμός, και η θρασυδειλία τους δεν έχουν πέραση στη Λέσβο.  Αν νομίζουν πως καλυμμένοι μέσα στη νύχτα και με κρυμμένα τα πρόσωπά τους, μπορούν να εκβιάζουν και να απειλούν, ας μάθουν πως δεν θα τους περάσει.

Καλούμε το λαό της Λέσβου να απομονώσει τα φασιστοειδή και να τους δώσει να καταλάβουν ότι  στο δημοκρατικό νησί μας δεν έχουν θέση τέτοιες ενέργειες και συμπεριφορές.

Καλούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου να κάνει το καθήκον της.

Καλούμε τέλος την κυβέρνηση, αντί να χρησιμοποιεί στην πολιτική της ατζέντα, την επιχειρηματολογία της φασιστικής αυτής συμμορίας και να την αναπαράγει σε επιθέσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς, να πάρει μέτρα για την προστασία της ομαλής ζωής του τόπου και της προστασίας των πολιτών.


Διαβάστε επίσης:

Καταγγελία για την επίθεση της Χρυσής Αυγής σε μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Παράκοιλα Λέσβου

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)