to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:31 | 14.08.2018

Κοινωνία

Ανακοίνωση του ΟΑΣΘ για τη συμπεριφορά «σεκιουριτάδων» μέσα σε λεωφορείο

Ανακοίνωση μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο, σύμφωνα με το οποίο «σεκιουριτάδες» βγάζουν… σηκωτό από λεωφορείο έναν επιβάτη, εξέδωσε η διοίκηση του ΟΑΣΘ τονίζοντας ότι ξεκίνησε έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό.


Μάλιστα όπως αναφέρεται δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτές «συμπεριφορές παρόμοιες με αυτές που είχαν αμαυρώσει στο παρελθόν την εικόνα του Ο.Α.Σ.Θ. και οι οποίες δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης».

Η ανακοίνωση:

«Η διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. μετά τη δημοσιοποίηση βιντεοσκοπημένου υλικού, σύμφωνα με το οποίο υπάλληλοι της εταιρίας φύλαξης ασκούν βία σε βάρος επιβάτη, ξεκίνησε άμεσα έρευνα για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο Οργανισμός, σε κάθε περίπτωση, είναι αντίθετος με συμπεριφορές παρόμοιες με αυτές που είχαν αμαυρώσει στο παρελθόν την εικόνα του Ο.Α.Σ.Θ. και οι οποίες δε συνάδουν σε καμία περίπτωση με τη φιλοσοφία της σημερινής διοίκησης.

Ωστόσο πρέπει να επισημανθεί ότι από τα πρώτα στοιχεία της έρευνας που διεξάγεται προκύπτει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήταν άστεγος και «δεν αναζητούσε καταφύγιο στο λεωφορείο για να προφυλαχθεί από τη ζέστη», όπως δημοσιεύτηκε. Μάλιστα φέρεται να δημιούργησε πρόβλημα με τη συμπεριφορά του σε επιβάτες λεωφορείου άλλης γραμμής, περιστατικό για το οποίο τελικά επιλήφθηκαν οι αστυνομικές αρχές.

Η διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. διαβεβαιώνει ότι προχωρά σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που διασφαλίζουν τη συμφιλίωση αλλά και την απρόσκοπτη συνεργασία του επιβατικού κοινού με τους υπαλλήλους του Οργανισμού.

Στη Θεσσαλονίκη αρμόζει ένα άλλο επίπεδο πολιτισμού και η σημερινή διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. έχει αποδείξει εμπράκτως ότι βαδίζει σταθερά και αταλάντευτα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση».

 

tags: ΟΑΣΘ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)