to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Αμπράμοβιτς: "Αποφάσισα να πουλήσω την Τσέλσι, τα κέρδη θα πάνε στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία"

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς με επίσημη δήλωση του γνωστοποίησε την πρόθεση του να πουλήσει την Τσέλσι και τόνισε πως δεν ζητάει πίσω τα λεφτά που του χρωστάει ο σύλλογος και πως όλα τα χρήματα από την πώληση των μπλε θα πάνε στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.


Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην Τσέλσι καθώς από την Τρίτη (1/3) η Telegraph αποκάλυψε την πρόθεση του Ρομάν Αμπράμοβιτς να πουλήσει τους μπλε λόγω των όσων γίνονται στην Ρωσία και την Τετάρτη (2/3) ήρθε η επίσημη τοποθέτηση του ισχυρού άνδρα της Τσέλσι.

Σε αυτή γνωστοποιεί και επίσημα την απόφαση του να πουλήσει την Τσέλσι και τονίζει πως δεν ζητάει πίσω τα λεφτά που του χρωστάει ο σύλλογος, κοντά στο 1,5 δισεκατομμύριο ευρώ και αναφέρει πως όλα τα λεφτά από την πώληση θα πάνε στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

Στη δήλωση του αναφέρει:

"Όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν, πάντα αποφάσιζα με γνώμονα το καλό της ομάδας. Στην παρούσα κατάσταση, έχω πάρει την απόφαση να πουλήσω την Τσέλσι, καθώς πιστεύω ότι αυτό θα είναι το καλύτερο για τον Σύλλογο, τον κόσμο, τους εργαζομένους, αλλά και τους χορηγούς και συνεργάτες.

Η πώληση δεν θα γίνει με βιαστικές διαδικασίες, θα ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία. Δεν θα ζητήσω την επιστροφή των δανείων μου προς τον Σύλλογο. Δεν ήταν ποτέ θέμα μπίζνες ή χρημάτων για μένα, αλλά θέμα αγνού πάθους για το παιχνίδι και την Τσέλσι.

Επιπλέον, έχω δώσει οδηγίες στους συνεργάτες μου να ιδρύσουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό, στον οποίο θα δωρίσω όλα τα κέρδη από την πώληση. Ο οργανισμός θα είναι υπέρ όλων των θυμάτων του πολέμου στην Ουκρανία.

Αυτό συμπεριλαμβάνει τη διάθεση σημαντικών πόρων για την επείγουσα και άμεση ανάγκη των θυμάτων, καθώς και για την υποστήριξη της μακροχρόνιας αποκατάστασής τους.

Σας παρακαλώ να πιστέψετε ότι αυτή ήταν μια απίστευτα δύσκολη απόφαση και με πονάει να αποχωριστώ την Τσέλσι με αυτόν τον τρόπο. Παρόλα αυτά, πιστεύω ότι είναι για το καλύτερο συμφέρον του συλλόγου. Ελπίζω να έχω τη δυνατότητα να επισκεφτώ το Στάμφορντ Μπριτζ μία τελευταία φορά, για να σας πω όλους αντίο αυτοπροσώπως.

Ήταν προνόμιο ζωής το να είμαι κομμάτι της Τσέλσι και είμαι υπερήφανος για όλες τις κοινές επιτυχίες μας. Η Τσέλσι και οι οπαδοί της θα είναι πάντα στην καρδιά μου".

tags: Τσέλσι

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)