to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:13 | 17.11.2022

Πολιτική

Αμετανόητος ο Αδ. Γεωργιάδης με νέες χυδαιότητες κατά του Αλ. Τσίπρα

Σκληρή απάντηση του Καλπάκη στις αθλιότητες Γεωργιάδη - «Θα πάει τελικά στον εισαγγελέα για την παρακολούθηση του ίδιου και της συζύγου του με Predator;»


Κάθε άλλο παρά αναγνώριση της λανθασμένης κριτικής του κατά του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο χθες χαρακτήρισε «τεμπέλη» και τον κατηγόρησε πως δεν έχει δουλέψει ποτέ, φαίνεται η σημερινή τοποθέτηση του Άδωνη Γεωργιάδη, με την οποία προσπαθεί δήθεν να συμμαζέψει τη χθεσινή συκοφαντία.

Σε σημερινή ανάρτησή του ο υπουργός Άναπτυξης πέρασε στην ειρωνεία γράφοντας: «Διάβασα την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα για το ότι τον αποκάλεσα «ανεπάγγελτο τεμπέλη» εν τη ρύμη του λόγου μου χθες στην Βουλή. Ομολογώ ότι μετρώντας σήμερα τα εκατοντάδες του ένσημα στον ιδιωτικό τομέα πριν διοριστεί αρχηγός, ότι έκανα λάθος…»

Στήριξη στις χυδαιότητες του υπουργού πρόσφερε απλόχερα σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σφυρίζοντας αδιάφορα σε σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών με μια απάντηση εκτός τόπου και χρόνου.

Απάντηση στον Αδ. Γεωργιάδη έδωσε ο Στέργιος Καλπάκης. «Ο υπουργός που θεωρεί "φυσιολογικό" να μην έχουν οι άνθρωποι να αγοράσουν ούτε το γάλα του παιδιού τους συνεχίζει τις χυδαιολογίες. Δεν απαντάει όμως στο μείζον: Θα πάει τελικά στον εισαγγελέα για την παρακολούθηση του ίδιου και της συζύγου του με Predator ή έχει να φοβάται κάτι;» διερωτήθηκε με νόημα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο υπουργός Ανάπτυξης επιτέθηκε προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα αναφέροντας: «ο Τσίπρας που δεν έχει δουλέψει μία μέρα στη ζωή του, δεν ξέρει πώς βγαίνουν τα λεφτά. Ανεπάγγελτος, τεμπέλης, πού να ξέρει πώς βγαίνουν τα λεφτά; O πρόεδρος που έχει δουλέψει το καταλαβαίνει. Άρα λοιπόν, είναι τι αντίληψη έχει ο καθένας. Αν έχεις κάνει εμπόριο όπως εγώ μικρός και έχεις δουλέψει και καταλαβαίνεις πώς βγαίνουν τα λεφτά, καταλαβαίνεις γιατί τα μίντια και το σόου είναι οργανικό στοιχείο του καλαθιού για να πετύχει».

Σκληρή απάντηση στο νέο παραλήρημα του Γεωργιάδη έδωσε ο Στέργιος Καλπάκης.

«Ο υπουργός που θεωρεί "φυσιολογικό" να μην έχουν οι άνθρωποι να αγοράσουν ούτε το γάλα του παιδιού τους συνεχίζει τις χυδαιολογίες. Δεν απαντάει όμως στο μείζον: Θα πάει τελικά στον εισαγγελέα για την παρακολούθηση του ίδιου και της συζύγου του με Predator ή έχει να φοβάται κάτι;» διερωτήθηκε με νόημα ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)