to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:08 | 07.03.2018

Πολιτική

Άλλο ανομία κι άλλο νιτρική αμμωνία

Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν οι εξελίξεις με τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, οι εξελίξεις με την κυπριακή ΑΟΖ, οι προκλήσεις της Τουρκίας, οι κινητοποιήσεις για τους πλειστηριασμούς, το Μακεδονικό και οι δηλώσεις Ζάεφ, οι εξελίξεις στη Συρία, η δηλητηρίαση του Ρώσου πρώην διπλού κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο και κάπου στο... βάθος η επίσκεψη του πρωθυπουργού στον Δήμο Φυλής, η προανακριτική για τη Novartis και οι συλλήψεις ακροδεξιών, πριν από το δελτίο καιρού...


Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...



 

11 συλλήψεις στην επιχείρηση εξάρθρωσης ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης

Συνολικά έντεκα συλλήψεις ακροδεξιών από την Αντιτρομοκρατική - 7 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελία, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων - 4 ακόμα συλλήψεις για παραβάσεις πλημμεληματικού χαρακτήρα (περί όπλων και εκρηκτικών και κατοχή ναρκωτικών ουσιών) - ¨Ερευνες σε 12 σπίτια συνολικά - Και δικηγόρος μεταξύ των συλληφθέντων - Τουλάχιστον 30 οι επιθέσεις που εξετάζονται (αναλυτικά)



 

«Δεν μπορεί να υπάρξει δημοκρατία εάν ο πολίτης δεν αισθάνεται ασφαλής»

Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, είπε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στα εγκαίνια του κτιρίου Ασφαλείας Δυτικής Αττικής και έκανε λόγο για δικαίωμα όλων των πολιτών στην ασφάλεια. (αναλυτικά)


 

Ο λόγος στην Ολομέλεια για την ακραία συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής κατά του Μ. Μουσταφά

Στην Ολομέλεια παραπέμπεται το ζήτημα των υβριστικών επιθέσεων της Χρυσής Αυγής, που κλιμακώθηκαν τα τελευταία 24ωρα με τη στοχοποίηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά. (αναλυτικά)


 

«Όταν οι ευσεβείς πόθοι περί τεχνικής παράτασης του μνημονίου μεταλλάσσονται σε είδηση, απογοητεύουν μόνο τους ποθούντες»

Απάντηση του υπουργείου Οικονομικών σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» περί τεχνικής παράτασης του μνημονίου. (αναλυτικά)


 

Πόσα χρήματα μπήκαν στα κρατικά ταμεία από τους ελέγχους στις λίστες Λαγκάρντ και Μπόργιανς

Διαβιβάστηκαν στη Βουλή στοιχεία για την πορεία ελέγχου σε λίστες Λαγκάρντ, Μπόργιανς και τη λίστα εμβασμάτων. (αναλυτικά)


 

Ποσό 1,3 δισ. ευρώ άντλησε το Δημόσιο από δημοπρασία εντόκων γραμματίων

Το ποσό των 1,3 δισ. ευρώ άντλησε σήμερα το ελληνικό δημόσιο κατά τη δημοπρασία εντόκων γραμματίων τρίμηνης διάρκειας. (αναλυτικά)


 

«Δεν χρειάζονται άλλα μέτρα δημοσιονομικής προσαρμογής, χρειάζονται μέτρα για την τόνωση της ανάπτυξης»

Δεν είναι απαραίτητο να υπάρξει προληπτική γραμμή πιστώσεων, σημείωσε ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ΕΜΣ) Κλάους Ρέγκλινγκ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και προέβλεψε ότι δεν θα χρειαστούν επιπρόσθετα δημοσιονομικά μέτρα. (αναλυτικά)


 

«Γνωστή η έλλειψη σοβαρότητας της αντιπολίτευσης, αλλά η χθεσινή της γελοιότητα πρωτοφανής»

Εκνευρισμός Κοτζιά για την παραβίαση του απορρήτου της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας - «Αρμόδιος της αντιπολιτευσης "δημοσιοποίησε" τι του απάντησε εντός της αίθουσας, ενω δεν είχε καν μιλήσει». (αναλυτικά)


 

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση στην πράξη: Ο Νίκος Παππάς ενέκρινε το έργο ΣΥΖΕΥΞΙΣ ΙΙ

Πρόκειται για ένα έργο πληροφορικής, «καταλύτη» για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στη χώρα, το οποίο άρχισε να σχεδιάζεται στα τέλη του 2009 χωρίς, μέχρι σήμερα, να έχει ξεκινήσει η υλοποίησή του. (αναλυτικά)


 

«Nα δω τι θα πουν σήμερα όσοι έκαναν κριτική για τα έργα στο αεροδρόμιο "Μακεδονία"»

Παραδόθηκε σε λειτουργία ο κεντρικός διάδρομος προσαπογείωσης στο αεροδρόμιο «Μακεδονία». (αναλυτικά)


 

Η απόφαση για την επιστροφή καταβληθεισών εισφορών στον ΕΦΚΑ

Την επιστροφή ασφαλιστικών εισφορών που αχρεωστήτως έχουν καταβάλει ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ ή έχουν συνεισπραχθεί από τον ΕΦΚΑ για λογαριασμό τρίτων φορέων (ΕΤΕΑΕΠ, ΕΟΠΥΥ, ΟΑΕΔ κλπ), προβλέπει απόφαση που υπέγραψε ο Υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος. (αναλυτικά)


 

Επαγγελματικά δικαιώματα σε αποφοίτους ΕΠΑΛ

Με απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Δημήτρη Μπαξεβανάκη, που υπογράφηκε σήμερα και προωθείται για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, αποδίδονται επαγγελματικά δικαιώματα σε αποφοίτους ΕΠΑ.Λ. του Ν. 4386/2016. (αναλυτικά)


 

Πρόγραμμα συμβουλευτικών υπηρεσιών για βιώσιμη ανάπτυξη ΜμΕ στην Ελλάδα

Στο πλαίσιο του Επενδυτικού Σχεδίου Γιούνκερ. (αναλυτικά)


 

Ενεργοποιείται αύριο η ηλεκτρονική πλατφόρμα για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ»

Ενεργοποιείται αύριο, 8 Μαρτίου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα exoikonomisi.ypen.gr, μέσω της οποίας θα υποβάλλονται οι αιτήσεις για το πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ». (αναλυτικά)


 

Για πρώτη φορά ογκολόγος στο νοσοκομείο Ρεθύμνου

Ο 14ος διορισμός ιατρού στο νοσοκομείο, το τελευταίο εικοσάμηνο. (αναλυτικά)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)