to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:41 | 02.11.2022

Κοινωνία

Άλλοι δύο αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση της 12χρονης

Μέχρι στιγμής έχουν προσέλθει αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές 17 άτομα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία έχει εντοπίσει τα διαδικτυακά ίχνη 213 ατόμων που φέρονται να είχαν έρθει σε επαφή με το κορίτσι


Ακόμη δύο άνδρες εμφανίστηκαν σήμερα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με θύμα μια 12χρονη στον Κολωνό.

Σε ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρεται ότι πρόκειται για δύο άνδρες, Έλληνες, ηλικίας 53 και 33 ετών, οι οποίοι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, οι οποίοι όμως υποστηρίζουν ότι ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρονται τα εξής:

«Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για τη διακρίβωση χρηστών που φέρεται να συνομιλούσαν, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, με την ανήλικη παθούσα και ενδεχομένως να συναντήθηκαν μαζί της, προσήλθαν αυτοβούλως στην ανωτέρω Υπηρεσία, σήμερα (2-11-2022), μεσημβρινές ώρες, δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 53 και 33 ετών αντίστοιχα.

Οι ανωτέρω ανέφεραν ότι είναι χρήστες διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, πλην όμως, ουδέποτε έχουν συνομιλήσει ή συναντηθεί με ανήλικο άτομο.

Οι ανωτέρω ημεδαποί, αφού εξετάστηκαν ενόρκως, αποχώρησαν, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην υπόθεση».

Το βράδυ της Τρίτης  ένας 48χρονος προσήλθε επίσης αυτοβούλως στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση του Κολωνού.

Μέχρι στιγμής έχουν προσέλθει αυτοβούλως στις αστυνομικές αρχές 17 άτομα, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η αστυνομία έχει εντοπίσει τα διαδικτυακά ίχνη 213 ατόμων που φέρονται να είχαν έρθει σε επαφή με το κορίτσι.

Χθες, Τρίτη, η 12χρονη έδωσε ακόμη μία ψυχοφθόρα και επίπονη κατάθεση, την τέταρτη κατά σειρά, σε ψυχολόγους της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες αναγνώρισε κι άλλους ως βιαστές της και έτσι αναμένονται νέες συλλήψεις.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)