to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:19 | 04.01.2018

Κοινωνία

Αλληλέγγυοι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ συγκέντρωσαν 3.458 € για την Κιβωτό του Κόσμου

Τα χρήματα προήλθαν κατόπιν πρωτοβουλίας μίας ομάδας υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΦΚΑ που οργάνωσαν για τέταρτη συνεχή χρονιά Χριστουγεννιάτικο παζάρι.


Κλιμάκιο υπαλλήλων  του ΕΦΚΑ, επισκέφθηκε τα γραφεία του φιλανθρωπικού οργανισμού ‘’Κιβωτός του Κόσμου’’ παραδίδοντας το χρηματικό ποσό των 3.458 €, ενισχύοντας τη δράση για τα παιδιά.   

Τα χρήματα προήλθαν κατόπιν πρωτοβουλίας μίας ομάδας υπαλλήλων της Κεντρικής Διοίκησης του ΕΦΚΑ που οργάνωσαν για τέταρτη συνεχή χρονιά Χριστουγεννιάτικο παζάρι.

Ο εμπνευστής και δημιουργός  της Κιβωτού του Κόσμου, πατέρας Αντώνιος υποδέχθηκε τους υπαλλήλους του ΕΦΚΑ που πρωτοστάτησαν στο εγχείρημα, λέγοντας μεταξύ άλλων, τα εξής:

« Οι φιλανθρωπικές ενέργειες που γίνονται από κάθε φορέα που επισκέπτεται την Κιβωτό του Κόσμου,  για μας αποτελεί το οξυγόνο έτσι ώστε  να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, τον αγώνα μας. Οπότε, τέτοιες κινήσεις ενεργών πολιτών που δεν κοιτούν μόνο τη δουλειά τους, αλλά κοιτούν και έξω από την πόρτα τους και θεωρούν ότι το πρόβλημα που υπάρχει έξω από αυτήν δεν είναι μόνο της πολιτείας ή του εκάστοτε δήμου ή οποιουδήποτε άλλου, συνεισφέρει στο να αλλάξουμε τη γειτονιά μας και σιγά σιγά την πόλη μας, την κοινωνία μας. Αυτός είναι ο στόχος μας, ο σκοπός μας, το όνειρο μας. Να αλλάξουμε δηλαδή τη νοοτροπία ότι “ δεν βαριέσαι, δεν είναι δική μου δουλειά αυτό, είναι του ενός είναι του άλλου”. Είναι δουλειά όλων μας το να καταφέρουμε να αλλάξουμε αυτό που δεν μας αρέσει. Η αγάπη μηχανεύεται τρόπους. Εάν θες να βοηθήσεις θα βρεις τον τρόπο. Οπότε για μας αυτό είναι συγκινητικό και σας ευχαριστούμε πολύ για ότι κάνατε».

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ χαιρετίζει την αξιέπαινη πρωτοβουλία των υπαλλήλων  του Φορέα οι οποίοι ενισχύοντας το φιλανθρωπικού έργο της ‘’Κιβωτού του Κόσμου’’ συνέβαλαν στο να κρατηθεί αναμμένο το φως της ελπίδας στις καρδιές των παιδιών.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)