to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:18 | 02.06.2021

Κοινωνία

Αλλαγή ημερομηνίας για το Athens Pride, θα ξεκινήσει στις 18 Ιουλίου

Λόγω της πανδημίας οι διοργανωτές του φετινού «Athens Pride» αποφάσισαν να πραγματοποιηθεί από τις 18 μέχρι τις 25 Ιουλίου (αντί για το αρχικά προγραμματισμένο διάστημα 4 - 11 Ιουνίου).


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση το Athens Pride Week 2021 θα πραγματοποιηθεί από τις 18 μέχρι τις 25 Ιουλίου «με αίσθημα ευθύνης, λαμβάνοντας υπόψη τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας». «Εάν προχωρούσαμε στην πραγματοποίησή του θα σήμαινε τον σημαντικό περιορισμό της συμμετοχής του κόσμου και των δράσεων και το αποτέλεσμα δεν θα ανταποκρινόταν στη δουλειά των ατόμων που συνεργαζόμαστε», σημειώνεται χαρακτηριστικά. Σημειώνεται ότι το «Athens Pride Week 2021» ήταν προγραμματισμένο για το διάστημα 4 - 11 Ιουνίου.



Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λαμβάνοντας υπόψη τις οδηγίες της πρόσφατης Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.), σχετικά με τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε την αναστολή των εκδηλώσεων του Athens Pride Week, που ήταν προγραμματισμένες για τις ημερομηνίες 4-11 Ιουνίου.

Στο πλαίσιο αυτών των νέων μέτρων, και με αίσθημα ευθύνης, δεν είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε το πρόγραμμα στο σύνολό του, όπως το είχαμε σχεδιάσει. Εάν προχωρούσαμε στην πραγματοποίησή του θα σήμαινε τον σημαντικό περιορισμό της συμμετοχής του κόσμου και των δράσεων και το αποτέλεσμα δεν θα ανταποκρινόταν στη δουλειά των ατόμων που συνεργαζόμαστε.

Προκειμένου, λοιπόν, να διασφαλίσουμε την πραγματοποίηση όλων των δράσεων που έχουν προετοιμαστεί με το μέγιστο ποιοτικό αποτέλεσμα, αλλά και τη μεγαλύτερη δυνατή και ασφαλή συμμετοχή του κόσμου στο Athens Pride Week, αποφασίσαμε αυτό να μεταφερθεί 18 με 25 Ιουλίου – και πάλι με τις περισσότερες δράσεις να πραγματοποιούνται στη Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων».

tags: athens pride

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)