to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Μήνυμα νίκης από τη Χαλκιδική: «Ήρθε η ώρα να φέρουμε ξανά τη δικαιοσύνη στον τόπο»

Ο Μητσοτάκης είναι σε πανικό και λέει ξεδιάντροπα ψέματα, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας από τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής -Φωτογραφίες και βίντεο


Θερμή υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα από τους πολίτες στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής, παρά τη βροχή που έπεφτε από το πρωί. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην παραλία της πόλης και συνομίλησε με πολίτες.

Όπως είπε κατά τον χαιρετισμό του ο Αλ. Τσίπρας, «παρά τη βροχή σήμερα, η 21η Μάη θα είναι μια ηλιόλουστη μέρα, γιατί οι πολίτες δεν αντέχουν άλλο».

«Ο κ. Μητσοτάκης εξαπάτησε τους πολίτες» τόνισε στη συνέχεια συμπληρώνοντας ότι «έχουμε χορτάσει το ψέμα τις υποσχέσεις και την αλαζονεία αυτής της κυβέρνησης. Για αυτό και λέμε ως εδώ, ήρθε η ώρα για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή για να φέρουμε ξανά στον τόπο τη δικαιοσύνη».

Παράλληλα εκτίμησε ότι «ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται σε πανικό, κινδυνολογεί, γιατί βλέπει ότι πλησιάζει το τέλος του. Έφτασε στο σημείο να πει το ξεδιάντροπο ψέμα ότι τα μνημόνια τα έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι η ΝΔ. Και ένα μικρό παιδί γνωρίζει ότι το κόμμα του χρεοκόπησε τον τόπο δύο φορές και αυτή που τον έβγαλε από τα μνημόνια ήταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Αλέξης Τσίπρας με πολίτες

(AVGI.GR)

Το χειρότερο για τη χώρα δεν είναι η εξαπάτηση και η απαξίωση, είναι ότι την έχει βυθίσει σε ένα καθεστώς βαθιάς διαφθοράς και αναξιοκρατίας, δήλωσε στη συνέχεια, τονίζοντας ότι «έχουν πάει την Ελλάδα χιλιόμετρα μακριά από το ευρωπαϊκό κεκτημένο. Δεν είναι μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη».

«Εμείς θα έρθουμε για να φέρουμε πίσω τη δικαιοσύνη και για να φέρουμε κανόνες, για να σταματήσουμε τη ρεμούλα. Θα αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες με εντιμότητα και με γνώμονα το συμφέρον των πολλών», δήλωσε.

Παράλληλα τόνισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι σε πανικό και λέει ξεδιάντροπα ψέματα, λέει και κατηγορίες που δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Χαρακτήρισε τερατογένεση την περίπτωση της προοδευτικής κυβέρνησης. Τερατογένεση είναι η δική του κυβέρνηση των παρακολουθήσεων και της διαφθοράς».

Ο Αλέξης Τσίπρας με πολίτες

(AVGI.GR)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ που γύρισε εχθές από τη διήμερη επίσκεψη του στο Βερολίνο δήλωσε ότι «στην Ευρώπη μας έχουν πάρει χαμπάρι και η Ελλάδα είναι παρίας. Η Ελλάδα δεν έχει πια συμμάχους στην Ευρώπη, ο κ. Σόιμπλε δεν υπάρχει πια και έτσι ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορεί να πει "βάστα Σόιμπλε"».

«Και στη Γερμανία υπάρχει προοδευτική κυβέρνηση που θεωρεί καλοδεχούμενη μια προοδευτική κυβέρνηση στην Ελλάδα. Όχι μόνο δεν θα είναι τερατογένεση αλλά θα είναι η ελπίδα για το αύριο του ελληνικού λαού», πρόσθεσε.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί όλους και όλες, ακόμα και τους συντηρητικούς πολίτες που αισθάνονται ντροπιασμένοι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη, να συνειδητοποιήσουν ότι παρά τις διαφορές μας η χώρα χρειάζεται μια μεγάλη πολιτική αλλαγή για να γυρίσει η δικαιοσύνη», δήλωσε και αναφέρθηκε στους τέσσερις άξονες που θέτει το κόμμα του για την προοδευτική κυβέρνηση: Αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών, δίκαιο και αποτελεσματικό κράτος.

Ο Αλέξης Τσίπρας με πολίτες

(AVGI.GR)

«Για να γίνει πράξη το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ χρειάζεται η λαϊκή στήριξη», υπογράμμισε, σχολιάζοντας ότι ένας πολίτης του είπε προερχόμενος στα Νέα Μουδανιά, «πάμε γερά Αλέξη να τους ρίξεις». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε, «όχι δεν θα τους ρίξω εγώ, θα τούς ρίξουμε. Ο λαός θα φέρει την αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος, θα είναι μπροστάρης στη μεγάλη αλλαγή».

«Έχουμε ξεκαθαρίσει ότι η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την επόμενη μέρα προοδευτική κυβέρνηση μακράς πνοής. Η νίκη της ΝΔ θα φέρει πολιτική αστάθεια», τόνισε προσθέτοντας ότι «η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει την ήττα Μητσοτάκη».

Κλείνοντας την σύντομη ομιλία του υπό βροχή ο Αλ. Τσίπρας είπε απευθυνόμενος στους πολίτες: «Κινδυνολογούν όσοι βλέπουν την ήττα να έρχεται. Κάντε αυτή την ήττα ακόμα μεγαλύτερη και δώστε προοπτική και όραμα με νίκη του ΣΥΡΙΖΑ και προοδευτική κυβέρνηση. Στη Χαλκιδική θα έχουμε μια μεγάλη νίκη για τις προοδευτικές δυνάμεις και τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Αλέξης Τσίπρας με πολίτες

(AVGI.GR)

Ο Αλέξης Τσίπρας με κόσμο

(FACEBOOK.COM/ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΑΜΑ)

Ο Αλέξης Τσίπρας με κόσμο

(FACEBOOK.COM/ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΑΜΑ)

Ο Αλέξης Τσίπρας με κόσμο

(FACEBOOK.COM/ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΑΜΑ)

Ο Αλέξης Τσίπρας με κόσμο

(FACEBOOK.COM/ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΑΜΑ)

Ο Αλέξης Τσίπρας με κόσμο

(FACEBOOK.COM/ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΑΜΑ)

Ο Αλέξης Τσίπρας με κόσμο

(FACEBOOK.COM/ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΛΑΜΑ)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)