to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:24 | 26.05.2014

Πολιτική

Ο Aλ. Τσίπρας στον ΠτΔ: «Εθνικές εκλογές το συντομότερο - Ο Σαμαράς δεν ξέρει να χάνει, να μη διανοηθεί να εφαρμόσει τα σχέδιά του»

Η έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας μπορεί να δώσει δυνατότητες στη χώρα για μια ισχυρότερη παρουσία στην Ευρώπη, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, στο σύντομο διάλογο που είχε με τον Πρόεδρο στις κάμερες.


Στις δηλώσεις του μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Αλ. Τσίπρας ζήτησε το συντομοτερο δυνατό προσφυγή στις κάλπες και τόνισε: «Καλό είναι να ξέρεις να κερδίζεις αλλά και να χάνεις. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε χθες σαν να κερδισε αυτός με 4 μονάδες διαφορά»

Καλούμε τον κ. Σαμαρά, να μην εφαρμοσει τα σχέδια που ειχε στα συρτάρια του για μετά τις ευρωεκλογές. Να μην εφαρμόσει σκληρά μέτρα, να μη διανοηθεί ιδιωτικοποίηση του νερού, να μη διανοηθεί να πουλήσει τον δημόσιο πλουτο

Προειδοποιούμε τον πρωθυπουργό, τόνισε καταλήγοντας, να μη διανοηθεί η κυβέρνηση να ορίσει διοικητη της Τράπεζας της Ελλάδος και Επίτροπο στην ΕΕ, αποφάσεις που δεσμεύουν τη χώρα για πολλά χρόνια, χωρίς τη συναίνεση του μεγαλυτερου κομματος της χώρας.

Aπό την προσέλευση του Αλ. Τσίπρα στο Προεδρικό Μέγαρο

1.00 μ.μ.: Η προσέλευση στο Προεδρικό Μέγαρο 

Το σχετικό βίντεο από τον ΑΝΤ1 via enikos.gr

Πάρα πολύ ωραία μέρα χαρακτήρισε τη σημερινή ο Αλέξης Τσίπρας σε συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, αναφέροντας πως διαψεύστηκαν αυτοί που «τρομοκρατούσαν» λέγοντας ότι αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ με 2 και 3 μονάδες διαφορά «θα είχαμε λοιμούς, σεισμούς και καταποντισμούς».

Όπως είπε ο κ. Τσίπρας, «η έκφραση της λαϊκής ετυμηγορίας μπορεί να δώσει δυνατότητες για μια ισχυρότερη θέση (της Ελλάδας) στην Ευρώπη».

Αναφερόμενος στις επιδόσεις που κατέγραψαν τα ευρωφοβικά κόμματα στην Ευρώπη και απαντώντας στην ανησυχία που εξέφρασε για το ζήτημα ο κ. Παπούλιας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε πως «πρέπει να ληφθεί το μήνυμα ότι ο ευρωσκεπτικισμός έχει τις αιτίες που τον δημιουργούν».

«Άρα», πρόσθεσε, «πρέπει να φτιάξουμε μια καλύτερη Ευρώπη για να αντιμετωπίσουμε τον ευρωσκεπτικισμό».

Πηγή: in.gr, Ναυτεμπορική, enikos.gr

(αναλυτικότερα σε λίγο)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)