to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:36 | 04.05.2023

Πολιτική

Αλ. Τσίπρας στο TikTok: Γυρνάω από Τρίπολη, όχι με το κρατικό αεροσκάφος, με το αυτοκίνητο

Ο Αλέξης Τσίπρας σε βίντεο του στο TikTok αφήνοντας αιχμές για το κυβερνητικό αεροσκάφος που χρησιμοποιεί ο Κ. Μητσοτάκης για τις κομματικές περιοδείες του, επανέλαβε τη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής


Στη δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αναφέρεται ο Αλέξης Τσίπρας σε βίντεο που «ανέβασε» στο TikTok κατά την επιστροφή του στην Αθήνα από την Τρίπολη, όπου περιόδευσε νωρίτερα.

«Γυρνάω από Τρίπολη, όχι με το κρατικό αεροσκάφος, με το αυτοκίνητο», αναφέρει αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας δεικτικά τη χρησιμοποίηση του κρατικό αεροσκάφος από τον Κ. Μητσοτάκη για τις κομματικές περιοδείες του.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο video που ανέβασε αναφέρει πως στην Τρίπολη η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε προχωρήσει «στην αναβάθμιση του δημόσιου Πανεπιστημίου», όμως «η κ. Κεραμέως τέσσερα χρόνια τώρα το έχει απαξιώσει. Με την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής σχολές κλείνουν, σχολές δεν ιδρύονται».

@atsipras #fyp #fypgreece #tiktokgreece #Τσίπρας ♬ πρωτότυπος ήχος - Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ανέφερε ότι κατά την επίσκεψη του στην Τρίπολη «ήρθε και με βρήκε ένας μαθητής 17 χρονών, ψηφίζει για πρώτη φορά, και με ρώτησε αν είναι αλήθεια αυτό που λέμε ότι από αυτές τις εξετάσεις θα ακυρώσουμε την ελάχιστη βάση, δίνοντας τη δυνατότητα να περάσουν περισσότεροι στα πανεπιστήμια».

«Του είπα όχι απλά είναι αλήθεια, είναι δέσμευση», σημειώνει ο Αλ. Τσίπρας, προσθέτοντας: «Γιατί εμείς δεν θέλουμε να βάζουμε φραγμούς στην πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε όσα παιδιά έχουν στοιχειώδεις δυνατότητες να τα καταφέρουν. Και γιατί εμείς δεν δουλεύουμε για τους κολεγιάρχες αλλά για μια δημόσια παιδεία με υψηλής ποιότητας σπουδές σε όλα τα δημόσια πανεπιστήμια».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)