to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:28 | 17.09.2021

Πολιτική

Αλ. Τριανταφυλλίδης: Θα εντάξετε και τη ΝΔ στις 120 δόσεις για να μη φορτώνετε το Χρέος σας με 30 εκατ. κάθε χρόνο;

Δριμεία επίθεση προς την Κυβέρνηση της ΝΔ εξαπέλυσε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κάνοντας λόγο για «κυβερνητική υποκρισία και αναλγησία» σε ό,τι αφορά το μείζον ζήτημα των στεγαστικών δανείων των Ποντίων ομογενών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον άμεσο κίνδυνο απώλειας της κύριας κατοικίας τους.


Κατά Ριπάς Τριανταφυλλίδης Κατά Σκυλακάκη για τα δάνεια της ΝΔ και των Εφοπλιστών: «Θα εντάξετε και τη ΝΔ στις 120 δόσεις για να μη φορτώνετε το Χρέος σας με 30 εκατ. κάθε χρόνο;» - με αφορμή επίκαιρη ερώτηση για τα δάνεια των Ποντίων Ομογενών. 

Δριμεία επίθεση προς την Κυβέρνηση της ΝΔ εξαπέλυσε ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης κάνοντας λόγο για «κυβερνητική υποκρισία και αναλγησία» σε ό,τι αφορά το μείζον ζήτημα των στεγαστικών δανείων των Ποντίων ομογενών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν τον άμεσο κίνδυνο απώλειας της κύριας κατοικίας τους.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τριανταφυλλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησής του στην Ολομέλεια της Βουλής «Πέρα από ανάλγητοι είστε και υποκριτές. Δήθεν κόπτεσθε για τους Πόντιους ομογενείς την ίδια στιγμή που τους ζητάτε εκβιαστικά να αποπληρώσουν τις οφειλές τους για δάνεια που εγγυήθηκε στο 100% το Ελληνικό Δημόσιο. Την ίδια στιγμή που το Κόμμα σας, η Νέα Δημοκρατία, είναι ο champion, ο πρωταθλητής των μπαταχτσήδων, εσείς κάνετε μαθήματα; Έχετε το ηθικό ανάστημα να κάνετε μαθήματα στους Πόντιους ομογενείς και στους υπόλοιπους Έλληνες πολίτες περί του ότι θα πρέπει να σεβαστούν τις οφειλές τους; Έχω εδώ τους ισολογισμούς της Νέας Δημοκρατίας και θα τους καταθέσω στα Πρακτικά. Χρωστάτε και της Μιχαλούς! Τριακόσια σαράντα εκατομμύρια, με υπογραφές στους ισολογισμούς του κ. Νίκου Παπαθανάση εκ μέρους της Νέας Δημοκρατίας -τώρα είναι Υπουργός-  και του κ. Μπρατάκου».

«Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας, υλοποιείτε ένα πολιτικό σχέδιο εξυπηρέτησης μεγάλων συμφερόντων σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος και της κοινωνικής πλειοψηφίας. Είστε το κόμμα των deals και των μεγάλων συμφερόντων. Δεκάρα δεν δίνετε για τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Διότι την ίδια στιγμή που μιλάτε για ρύθμιση χρεών των αδύναμων δανειοληπτών, κουρεύετε τα δάνεια των εφοπλιστών και των μεγάλων επιχειρηματιών», υπογράμμισε σε υψηλούς τόνους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για να προσθέσει «έρχεστε ως εκπρόσωπος αυτής της Κυβέρνησης και αυτού του κόμματος των “νοικοκυραίων”, της χρηστής διοίκησης και διαχείρισης, για να κάνετε μάθημα περί πληρωμής και 120 δόσεων; Θα εντάξετε και τη ΝΔ στις 120 δόσεις για να μη φορτώνετε το Χρέος σας με 30 εκατ. κάθε χρόνο; Θα μπείτε στην πλατφόρμα που εσείς ψηφίσατε; Και την ίδια ώρα το κάνετε μόνο για το Κόμμα σας; Όχι. Πεντακόσια εκατομμύρια κόψατε από τους εφοπλιστές. Ιδού το δημοσίευμα: «Αυτοί είναι οι εφοπλιστές που ελέησε η Τράπεζα Πειραιώς». Και το λέω αυτό γιατί «κουρεύουν» οι τράπεζες, έχουν έλλειμμα και η πρακτική σας είναι πάμε στη Βουλή να κάνουμε ανακεφαλαιοποίηση, να πληρώσει το σύνολο του ελληνικού λαού τα σπασμένα τα δικά σας και της κλίκας, της κάστας των ολιγαρχών και των εφοπλιστών», κατέληξε ο κ.Τριανταφυλλίδης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)