to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:30 | 14.07.2020

Πολιτική

Αλ. Τριανταφυλλίδης: Mην τολμήσετε να πειράξετε Μονάδα Υγείας στη Θεσσαλονίκη εν καιρώ κορονοϊού (βίντεο)

"Σκέφτεστε ειλικρινά -σοβαρά το λέτε;- σε καιρό κορονοϊού να κλείσετε το Κέντρο Υγείας της Πύλης Αξιού;"


Προ των ευθυνών της έθεσε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης, μιλώντας στη Βουλή σχετικά με το ενδεχόμενο παραχώρησης του κτηρίου που στεγάζεται το Κέντρο Υγείας Πύλης Αξιού στη Θεσσαλονίκη στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, γεγονός που θα αφήσει απροστάτευτη υγειονομικά τη Θεσσαλονίκη, εν μέσω μάλιστα κορονοϊού.

«‘Όχι μόνο δεν σκέφτεστε να εξοπλίσετε την πόλη μου, τη Θεσσαλονίκη του ενάμισι εκατομμυρίου κόσμου, με την αξιοποίηση κλειστών χώρων για την πρωτοβάθμια αντιμετώπιση κρουσμάτων κορονοϊού, όπως το Λοιμωδών και το παλιό 424, όπως σας είχα προτείνει πριν από ένα μήνα εδώ στη Βούλη, αλλά σκέφτεστε ειλικρινά -σοβαρά το λέτε;- σε καιρό κορονοϊού να κλείσετε το Κέντρο Υγείας της Πύλης Αξιού;

Περιμένω να διαψεύσετε ότι η Κυβέρνηση σκέπτεται να κλείσει δομή, μονάδα υγείας εν καιρώ κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη. Αυτό είναι αυτοκαταστροφικό. Αυτό είναι παράλογο, είναι παραλογισμός», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ.Τριανταφυλλίδης απευθυνόμενος στον Υφυπουργό Υγείας, κ.Κοντοζαμάνη.

Απαντώντας στον κ.Κοντοζαμάνη, ο οποίος διέψευσε τις φήμες για παραχώρηση του κτηρίου στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με καυστικό ύφος: «Με τον κ.Τσιάρα είστε μέλη της ίδιας Κυβέρνησης. Ο συνάδελφός σας, Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Τσιάρας βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη, συνεδρίασε στο ΥΜΑΘ και συγκρότησε επιτροπή με την προοπτική επέκτασης του Δικαστικού Μεγάρου στο εξαώροφο κτήριο που στεγάζεται το Κ.Υ. Πύλης Αξιού.

Τι θα του πει η Επιτροπή μέχρι τέλος του έτους για το Κέντρο Υγείας Πύλης Αξιού κ.Κοντοζαμάνη; Σε αυτή την Κυβέρνηση δεν ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά; Δεν γνωρίζει το Υπουργείο Υγείας τι πράττει το Υπουργείο Δικαιοσύνης; Μην ανοίξετε και άλλο μέτωπο στη Θεσσαλονίκη. Έτσι και τολμήσει κάποιος να θέσει θέμα εν καιρώ κορονοϊού, να εγκαταλειφθεί μονάδα υγείας, θα ανοίξετε τεράστιο μέτωπο με τον λαό και τους πολίτες της Θεσσαλονίκης», κατέληξε ο κ.Τριανταφυλλίδης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)