to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:38 | 08.03.2021

Οικονομία

Αλ. Χαρίτσης: Οι αντιφατικές δηλώσεις περί επιστροφής στην κανονικότητα δεν αντισταθμίζουν την κυβερνητική αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας

«Αντί να αναθεωρήσει την καταστροφική πολιτική του «βλέποντας και κάνοντας» και να παρουσιάσει επιτέλους ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το άνοιγμα της αγοράς, η κυβέρνηση επιχειρεί να αντισταθμίσει την αποτυχία της με τον υποτίθεται «έξυπνο» περιορισμό των πολιτών και την επιβολή ακραίας καταστολής», τονίζει ο Αλ. Χαρίτσης, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ


Στην κυβερνητική αποτυχία στην διαχείριση της πανδημίας αναφέρθηκε με δήλωσή του ο Αλ. Χαρίτσης, Τομεάρχης Ανάπτυξης κι Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ:   

«Με την πανδημία μετά από τέσσερις συνεχόμενους μήνες λοκ ντάουν να βρίσκεται σε νέα, μεγαλύτερη έξαρση, οι υπουργοί της κυβέρνησης επιμένουν να παρελαύνουν στα τηλε-παράθυρα και να προαναγγέλλουν το άνοιγμα της οικονομίας. Σήμερα ήταν η σειρά του Υπουργού Οικονομικών και της Κυβερνητικής Εκπροσώπου να παρουσιάσουν με διαφορά ελάχιστων ωρών δύο διαφορετικά σενάρια για το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

Χωρίς την στοιχειώδη μεταξύ τους συνεννόηση και παρακάμπτοντας την επιστημονική επιτροπή, οι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη εντείνουν την σύγχυση και την ανασφάλεια, επιδιδόμενοι σε ανέξοδες δηλώσεις περί επιστροφής σε κάποιας μορφής κανονικότητα.

Αντί να αναθεωρήσει την καταστροφική πολιτική του «βλέποντας και κάνοντας» και να παρουσιάσει επιτέλους ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για το άνοιγμα της αγοράς με ασφάλεια για όλους, η κυβέρνηση επιχειρεί να αντισταθμίσει την αποτυχία της στην διαχείριση της πανδημίας, με τον υποτίθεται «έξυπνο» περιορισμό των πολιτών και την επιβολή ακραίας καταστολής. Κι αυτό το συνειδητοποιεί όλο και βαθύτερα πλέον η ελληνική κοινωνία, η οποία πληρώνει τα αδιέξοδα των κυβερνητικών επιλογών».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)