to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:44 | 28.03.2023

Πολιτική

Αλ. Χαρίτσης: Η χώρα πρέπει να πάει μπροστά με προοδευτικές πολιτικές προς όφελος όλων

«Το κρίσιμο είναι ποιες πολιτικές θα ακολουθήσουμε την επομένη των εκλογών» τόνισε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ


«Ο κ. Μητσοτάκης βλέποντας τη ΝΔ να κατακρημνίζεται, επιδιώκει να αρπάξει βουλευτές από όπου μπορεί για να σχηματίσει κυβέρνηση» δήλωσε ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης, στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του«Ant1 TV».

«Στον ΣΥΡΙΖΑ θα επιδιώξουμε κυβέρνηση συνεργασίας, ακόμη και αν έχουμε αυτοδυναμία. Η χώρα έχει να αντιμετωπίσει τεράστιες προκλήσεις και χρειάζεται την ευρύτερη δυνατή κοινωνική συναίνεση» αντιπαρέβαλλε ο ίδιος επισημαίνοντας: «Εδώ και καιρό έχουμε απευθύνει προσκλητήριο για προοδευτική διακυβέρνηση, στη βάση μιας στέρεας προγραμματικής συμφωνίας».

«Το κρίσιμο είναι ποιες πολιτικές θα ακολουθήσουμε την επομένη των εκλογών» τόνισε ο τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Και πρόσθεσε: «Να  μιλήσουμε για ένα ισχυρό δημόσιο σύστημα υγείας, μετά την περιπέτεια της πανδημίας. Για δημόσιες πολιτικές και στήριξη των δημόσιων υποδομών. Για ένα άλλο παραγωγικό μοντέλο που δεν θα αφορά μόνο τους λίγους και ισχυρούς φίλους του κ. Μητσοτάκη. Και την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης ώστε να περιλαμβάνει και τους μικρομεσαίους και την περιφέρεια της χώρας». «Σε αυτά τα κρίσιμα ζητήματα θα κληθούν να συμφωνήσουν οι προοδευτικές δυνάμεις το βράδυ των εκλογών» σχολίασε χαρακτηριστικά.

«Ειδικά η νεολαία που βιώνει την ανασφάλεια στην εργασία, τις σπουδές κα την καθημερινότητά της, πρέπει να ψηφίσει στις επόμενες εκλογές» τόνισε ο Αλ. Χαρίτσης. Και κατέληξε: «Οι πολίτες πρέπει να αναλογιστούν αν όσα βιώνουν με την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η ασφάλεια, η σταθερότητα και η προοπτική για το μέλλον. Ή αν αντίθετα είναι η απόλυτη ανασφάλεια».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)