to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:43 | 30.05.2019

Αυτοδιοίκηση

Ακραία και σεξιστικά σχόλια από υποψήφιο του κ. Πατούλη για τη Ρένα Δούρου

Νέα καταγγελία κατά υποψηφίου του κ. Πατούλη για χυδαία συμπεριφορά έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας - Δεν ανέχεται προσβλητικές αναρτήσεις σε βάρος της κ. Δούρου από μέλη της παράταξής του, λέει ο Γ. Πατούλης


Σε μία νέα καταγγελία κατά υποψηφίου του κ. Πατούλη για χυδαία συμπεριφορά, ο εκπρόσωπος Τύπου του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ της Περιφερειάρχου Ρένας Δούρου, Γιάννης Μοίρας κάνει την εξής δήλωση:

«Ντροπή για τον κ. Πατούλη, ντροπή και για τη Νέα Δημοκρατία!

Ο υποψήφιος του κ. Πατούλη στον Νότιο Τομέα Θεόδωρος Γιάνναρος, Μοριακός Βιολόγος και μέλος του Τομέα Υγείας της ΝΔ όπως δηλώνει, κάνει στο Twitter μία χυδαία προσωπική επίθεση, με βαριά σεξιστικό -και όχι πολιτικό- περιεχόμενο, στην Περιφερειάρχη Αττικής και επικεφαλής του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ Ρένα Δούρου.

Ο κ. Πατούλης δεν πήρε θέση όταν ο υποψήφιός του στην Ανατολική Αττική Αναστάσιος Καρασαρλής έστελνε SMS κατά της Περιφερειάρχου στους συγγενείς των θυμάτων της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι.

Ο κ. Πατούλης δεν πήρε θέση όταν χρυσαυγίτες επιχείρησαν πρόκληση επεισοδίου κατά της Περιφερειάρχου στα Καμίνια, στις 24/5, ούτε όταν 45’ αργότερα, ο υποψήφιος του στον Πειραιά Σαράντος Ευσταθόπουλος, στο τοπικό σάιτ που διατηρεί, περιέγραψε τους χρυσαυγίτες ως τάχα "οργισμένο κόσμος" και με μία προκλητική επιχειρηματολογία, δικαιολόγησε τη στάση τους.

Ο κ. Πατούλης δεν πήρε θέση όταν τον ρωτήσαμε στις 24/5, όχι μόνο για τη στάση του κ. Ευσταθόπουλου, αλλά και για έτερο υποψήφιό του στον Πειραιά ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις κατά το πρόσφατο παρελθόν, είχε βρεθεί ως πολιτικά εναγκαλιζόμενος με τη Χρυσή Αυγή.

Τώρα θα πάρει θέση για τον κ. Γιάνναρο ο κ. Πατούλης;

Αμφιβάλλουμε!!!

Γιατί ο κ. Πατούλης είναι ο κ. Γιάνναρος του Νότιου Τομέα, είναι ο κ. Καρασαρλής της Ανατολικής Αττικής, είναι ο κ. Ευσταθόπουλος του Πειραιά, είναι ο εναγκαλιζόμενος με τη Χ.Α. έτερος υποψήφιος στον Πειραιά.

Καλύπτοντάς τους πλήρως πολιτικά όλους αυτούς, ο κ. Πατούλης και το κόμμα του η ΝΔ, είναι οι ίδιοι ηθικοί αυτουργοί και συνάμα εντολείς: στην ακραία χυδαιότητα και στον ακραίο σεξισμό, στην πολιτική τυμβωρυχία σε βάρος νεκρών και συγγενών, στον ακραίο πολιτικό λόγο και στο φιλοχρυσαυγιτισμό.

Tα επίμαχα tweets του κ. Γιάνναρου

Γ. Πατούλης: Δεν ανέχομαι προσβλητικές αναρτήσεις σε βάρος της κ. Δούρου από μέλη της παράταξής του

Να κατεβάσει άμεσα προσβλητικές αναρτήσεις εναντίον της Ρένας Δούρου από μέσο κοινωνικής δικτύωσης, απαίτησε από μέλος της παράταξής του, «Νέα Αρχή για την Αττική», ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης.

Στη σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Πατούλης διευκρινίζει, ότι ο ίδιος και η παράταξή του καταδικάζουν «κάθε σχόλιο ή προσβλητική αναφορά με σεξιστικό περιεχόμενο από όποιον κι αν προέρχεται».

«Στο δικό μας πολιτικό πολιτισμό δεν έχουν θέση τέτοιους είδους συμπεριφορές» συμπληρώνει.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Πατούλης επισημαίνει ότι ο ίδιος – με δημόσια δήλωσή του στις 28 Μαΐου – ζήτησε από την κ. Δούρου να προχωρήσουν σε διακαναλική συζήτηση, αλλά η κ. Δούρου δεν ανταποκρίθηκε. Οπότε, ο κ. Πατούλης «έχει επικεντρωθεί στην απευθείας επικοινωνία του με τους πολίτες της Αττικής».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)