to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:26 | 10.06.2018

Πολιτική

Αήθης επίθεση Κυρανάκη στη Χ. Καφαντάρη - «Άλλο ένα δείγμα fake news» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

«Ψεύδεστε», ήταν η σαφής απάντηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ στις κατασκευασμένες ειδήσεις του Κ. Κυρανάκη - Πρόκειται σίγουρα για μια από τις συνηθισμένες επιθέσεις του κόμματος της οικογενειοκρατίας και των δανείων εκατομμυρίων, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει ανακοίνωση του κόμματος


Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ με τον Γ. Αυτιά, ο  αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, επιτέθηκε στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Χαρά Καφαντάρη, με τη γνωστή τακτική της διασποράς  fake news.

Ο κ. Κυρανάκης κατηγόρησε την κ. Καφαντάρη ότι διόρισε το σύζυγό της διευθύνοντα σύμβουλο σε εταιρεία του δημοσίου. Όταν η κ. Καφαντάρη αρνήθηκε την καταγγελία και ζήτησε να της δοθεί το σχετικό ΦΕΚ, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση φτιάχνει δημόσιες (!) επιχειρήσεις , ώστε να μη χρειάζεται ΦΕΚ διορισμού!

«Ψεύδεστε», ήταν η σαφής απάντηση της βουλεύτριας του ΣΥΡΙΖΑ, που τόνισε ότι έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη και έκανε λόγο για κατασκευασμένες ειδήσεις. Κάλεσε τους βουλευτές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να είναι πιο σεμνοί, γιατί τα κόμματά τους χρωστούν στον ελληνικό λαό από δάνεια 200 εκατ. ευρώ το καθένα. 

Στη συνέχεια η κ. Καφαντάρη αναφέρθηκε στη βελτίωση της οικονομικής κατάστασης της χώρας και στην έξοδο από τις μνημονιακές πολιτικές.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για τα fake news της Ν.Δ.:

Η σημερινή αήθης επίθεση του αναπληρωτή εκπροσώπου της Ν.Δ., κ. Κυρανάκη, στη βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Χ. Καφαντάρη, και στην κυβέρνηση, περί δήθεν διορισμών στο δημόσιο, αποτελεί άλλο ένα δείγμα fake news από αυτά που μας έχει συνηθίσει η αξιωματική αντιπολίτευση. Μάλιστα, ο κ. Κυρανάκης αναφέρθηκε στη ΔΕΠΕΝΕ, η οποία δεν λειτουργεί καν! 

Πρόκειται σίγουρα για μια από τις συνηθισμένες επιθέσεις του κόμματος της οικογενειοκρατίας και των δανείων εκατομμυρίων, απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ότι επιστρατεύουν τα ίδια "επιχειρήματα" κάθε φορά που διαψεύδονται τα κινδυνολογικά τους αφηγήματα είναι επίσης συνηθισμένο. 

Ο ελληνικός λαός, όμως, γνωρίζει πολύ καλά ποιοι πλούτισαν σε βάρος του και ποιοι έκαναν τους κομματικούς διορισμούς επιστήμη. Όπως γνωρίζει τις μεγάλες θεσμικές τομές που έχει κάνει η κυβέρνηση και στη δημόσια διοίκηση ώστε η αναξιοκρατία και το κομματικό κράτος να λάβουν τέλος.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)