to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Αήθης επίθεση κατά της efsyn.gr από το οπαδικό aek365

Βιάστηκε η οπαδική ιστοσελίδα aek365 να αμφισβητήσει την αυθεντικότητα της ανακοίνωσης του «Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου και Διαγόρα» σχετικά με τις διαμαρτυρίες στην προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Ρόδο από οπαδούς της ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντάς την «μαϊμού».


Η ανακοίνωση, που ανάρτησε χωρίς σχόλια το  efsyn.gr, διευκρινίζει ότι ο επίτιμος πρόεδρος του Συνδέσμου και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Γιώργος Τανίδης «δεν έχει καμία σχέση με το παραπάνω δυσάρεστο περιστατικό και δεν είναι εκείνος που εμφανίζεται στο βίντεο που το καταγράφει».

Η οπαδική ιστοσελίδα, στην προσπάθειά της να διαψεύσει το Σύνδεσμο, κάνει λόγο για... «δήθεν ανακοίνωση». «Φυσικά, ο άνθρωπος που έπεσε θύμα της επίθεσης ήταν ο Γιώργος Τανίδης. Μάλιστα, μόλις χθες ο γιός του Γιάννης, έδωσε συνέντευξη για το περιστατικό στην ιστοσελίδα gazzetta, αναφέροντας όλο το χρονικό. Και, βέβαια, η οικογένεια του παλαίμαχου άσου έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε την ύπαρξη αυτής της... δήθεν ανακοίνωσης (της οποίας ουδείς γνωρίζει ποιος είναι ο συντάκτης) που μόλις διαβάσατε και το γεγονός ότι κάποιοι τη δημοσίευσαν, προκειμένου να... κουνήσουν το δάκτυλο σε άλλα Μέσα. Όλο αυτό το... στόρι, το δημοσιεύουμε για να καταδείξουμε σε εσάς, τους αναγνώστες του aek365, τους μόνους που έχουν για εμάς σημασία, ποιοι μας παραδίδουν... μαθήματα δημοσιογραφίας», ισχυρίζεται.

Μόνο που, ατυχώς για την οπαδική ιστοσελίδα, η ανακοίνωση του Συνδέσμου είναι αυθεντική. Την αυθεντικότητά της επιβεβαιώνει στην «Εφ.Συν.» ο γενικός γραματέας του συνδέσμου Ηλίας Βασιλαράκης και επιμένει ότι ο εικονιζόμενος στα βίντεο είναι ο γιος του Γιώργου, Γιάννης Tανίδης, που πράγματι απομακρύνθηκε από τους άνδρες της ασφάλειας και οδηγήθηκε στην αστυνομία. «Ο επίτιμος πρόεδρος μας ήταν παρών στην ομιλία, αλλά ούτε προπηλακίστηκε, ούτε απομακρύνθηκε, ούτε συμμετείχε σε κάποια διαμαρτυρία, αφού με δυσκολία επικοινωνεί με το περιβάλλον του καθώς έχει υποστεί εγκεφαλικό και η υγεία του είναι πολύ επιβαρυμένη. Στεναχωρηθήκαμε πολύ από τη λανθασμένη προβολή του γεγονότος. Κι εγώ ΑΕΚτζής είμαι και θέλω να γίνει το γήπεδο, αλλά δεν είναι αυτός τρόπος αντίδρασης», λέει.

Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για δύο διαφορετικές μαρτυρίες ενός περιστατικού, τις οποίες δημοσίευσε η «Εφ.Συν.», όπως είχε υποχρέωση. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι, παρασυρμένοι από την «πάνω από ΟΛΟΥΣ και ΟΛΑ», όπως γράφουν, επιθυμία τους να γίνει πράξη το σχέδιο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, βλέπουν εχθρούς και... μαϊμούδες εκεί όπου δεν υπάρχουν. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)