to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:31 | 06.11.2013

Κοινωνία

Το αίμα ως θέαμα: βγήκε βίντεο με την άγρια δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο

Η zougla.gr δημοσιοποίησε αργά χθες το βράδυ, προς άγραν αναγνωσιμότητας, βίντεο που καταγράφει ευκρινέστατα την άγρια δολοφονία των δύο μελών της Χρ. Αυγής στο Ηράκλειο. Οργισμένη αντίδραση του Λάμπρου Φουντούλη, πατέρα του ενός από τα θύματτα: «Ντροπή και αίσχος»


Tην εντονότατη αντίδραση του πατέρα του Γιώργου Φουντούλη, ενός από τους νεκρούς της ένοπλης επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο, προκάλεσε η δημοσιοποίηση και η προβολή από ορισμένα ΜΜΕ το βράδυ της Τρίτης του ιδιαίτερα σκληρού βίντεο που καταγράφει καρέ καρέ την άγρια διπλή δολοφονία.

«Πού είναι το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο; Ντροπή σε όλα τα κανάλια που δείχνουν ξανά και ξανά το βίντεο της άναδρης δολοφονίας του Γιώργου μας. Ντροπή και στον αλήτη που σας το έδωσε» γράφει ο κ. Λάμπρος Φουντούλης στον λογαριασμό του στο Facebook και διερωτάται: 

«Σε τι εξυπηρετούσε αυτή τη πράξη; Για να μας φαρμακώνουν ακόμη περισσότερο εμάς τους γονείς του; Ντροπή και αίσχος. Οι τύψεις να βασανίζουν μέρα νύχτα όλους όσους μεταχειρίζονται τέτοια μέσα για την τηλεθέαση με σκοπό το βρώμικο κέρδος». 

Βίντεο από την ΕΛ.ΑΣ. 

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο της Ελληνικής Αστυνομίας (από όπου και το στιγμιότυπο παραπάνω) από την επίθεση, στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται για να εντοπιστούν οι δράστες, o ιστότοπος zougla.gr δημοσιοποίησε δεύτερο βίντεο, με ιδιαίτερα σκληρές σκηνές, στο οποίο φαίνεται πολύ καθαρά η στιγμή που οι δράστες πυροβολούν εναντίον των τριών νεαρών από απόσταση αναπνοής. Η ΕΛ.ΑΣ. έσπευσε να ανακοινώσει ότι δεν έδωσε εκείνη στη δημοσιότητα το βίντεο αυτό. 

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος αρνήθηκε ότι το βίντεο που ανήρτησε ο συγκεκριμένος ιστότοπος δόθηκε από τη Χρυσή Αυγή, αν και είπε πως το οπτικό αυτό υλικό είναι μάλλον από το κλειστό κύκλωμα των γραφείων της Χ.Α. στο Νέο Ηράκλειο.

Πληροφορίες από τη Ναυτεμπορική

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)