to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

11:15 | 11.11.2019

Πολιτική

Γ. Ραγκούσης: Αχρείαστοι θεατρινισμοί με αντικείμενο την αντιτρομοκρατική (βίντεο)

Δήλωση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Ραγκούση


Δήλωση για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Οργάνωση Αυτοάμυνας»  από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, δημοσιοποίησε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης. Ο Γ. Ραγκούσης αφού εξαίρει το έργο της αντιτρομοκρατική υπηρεσίας, τόσο από άποψη βάθους, όσο και από άποψη διακριτικότητας, καλεί την κυβέρνηση να αφήσει τους θεατρινισμούς πάνω σε τέτοια βαρύνοντα θέματα. Λίγο νωρίτερα, ανακοίνωση της ΝΔ, κατηγορούσε τον ΣΥΡΙΖΑ για «αφωνία» πάνω στις τελευταίες εξελίξεις, αφήνοντας και πάλι τα γνωστά υπονοούμενα για σχέσεις της Αριστεράς με την ένοπλη βία.

Συγκεκριμένα η δήλωση του Γ. Ραγκούση, έχει ως εξής:

Για μια ακόμη φορά αξίζουν συγχαρητήρια στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη νέα εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης, αυτή τη φορά, της «Οργάνωσης Επαναστατικής Αυτοάμυνας».

Η νέα αυτή επιτυχία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έρχεται, μεταξύ άλλων, σε συνέχεια της σύλληψης τον Ιούνιο του 2019 στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης Πυρήνων της Φωτιάς Δημητράκη-Σακκά όπως και της εξάρθρωσης της ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης Compat 18, το 2018.

Η αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζει να κάνει  μια δουλειά βάθους και εκτός δημοσιότητας με σημαντικά αποτελέσματα.

Αυτό που χρειάζεται επιτέλους να κάνει και η κυβέρνηση είναι να χειριστεί τα θέματα της ασφάλειας με υπευθυνότητα και χωρίς λαϊκισμούς και προπαγανδιστικούς  θεατρινισμούς.

Λίγο νωρίτερα: Για «αφωνία» είχε κατηγορήσει η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ 

Για «αφωνία» κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ. Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει τοποθετηθεί ούτε για την επίθεση στο πολιτικό γραφείο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, ούτε για την εξάρθρωση της τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα», αλλά ούτε και για τον εντοπισμό γιάφκας εντός του πανεπιστημιακού χώρου της ΑΣΟΕΕ.

«Γιατί άραγε τόση αφωνία; Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του», καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.

«Φθηνή προπαγάνδα, απέναντι στους κόπους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας»

Στο θέμα αναφέρθηκε και σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Γιάννης Ραγκούσης, χαρακτηρίζοντας «ντροπή» την εν λόγω προπαγάνδα του Μαξίμου. Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είναι ντροπή αυτή η φθηνή προπαγάνδα τους, όχι απέναντι σε εμάς, αλλά απέναντι στους κόπους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας

Απέναντι στην τόσο φθηνή προπαγανδιστική τακτική του Μεγάρου Μαξίμου για δήθεν αφωνία, έχουμε απλώς να παραθέσουμε τις χθεσινές δηλώσεις μας οι οποίες προφανώς τυχαία (;) αγνοήθηκαν και από το ΑΠΕ και από τη δημόσια τηλεόραση.

Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ευτελίζει τους κόπους και τις νέες επιτυχίες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε ευκαιρία για «τρολάρισμα» επιπέδου «Ομάδας Αλήθειας».

Είναι πάντως ντροπή τους όχι απέναντι σε εμάς, αλλά απέναντι στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας».
 

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)