to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Αχ Τουλουπάκη, Τουλουπάκη, ξύλο που θα το φας

Τελικά, την πλήρωσε η Τουλουπάκη. Άσκησε δίωξη στον Λοβέρδο, το έψαχνε για μήνες τι να κάνει με τον Αβραμόπουλο και τον Άδωνι και της ήρθε σφοντύλι μια δίωξη για ένα κακούργημα και πέντε πλημμελήματα, να έχει να πορεύεται προσεχώς


Να βλέπουν και οι άλλοι εισαγγελείς -πιθανόν να υπάρχουν και τέτοιοι, ποιος ξέρει- που έχουν τη Δικαιοσύνη κορώνα στο κεφάλι τους, ότι με την εμμονή τους αυτή μπορεί να έχουν άσχημα ξεμπερδέματα. Αλλά, προσοχή: Μην αμφισβητείτε την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης!

Τελικά, την πλήρωσε η Τουλουπάκη. Μιλούσε για σκάνδαλο Νοβάρτις, σκάλιζε την εμπλοκή πολιτικών, μπορεί και να είχε την αυταπάτη ότι θα κάθιζε στο σκαμνί τον Άδωνι.

Γλίτωσε από τη μήνυση του Σαμαρά, από τα δημοσιεύματα που την έβγαζαν μαύρη χείρα, από τις επιθέσεις κάθε είδους, από την απόπειρα της Προανακριτικής του Μαρκόπουλου και του Πλεύρη να την κουβαλήσει με το ζόρι να καταθέσει ως ύποπτη. Αλλά η Δικαιοσύνη τελικώς έδειξε το μεγαλείο της. Συνεπώς, προσοχή: Μην αμφισβητείτε την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Τελικώς, την πλήρωσε η Τουλουπάκη. Ο φερόμενος -ωραίο αυτό, φερόμενος!- ότι εμπλέκεται στα σκοτεινά της Νοβάρτις Άδωνις το είχε δημόσια ξεφουρνίσει το χρονικό της προαναγγελθείσας δίωξής της. Και μια μέρα ακριβώς μετά τη δημοσίευση του πορίσματος του ΚΙ-ΝΔ-ΑΛ (έτσι πρέπει συμπτύσσεται το ΚΙΝ.ΑΛΛ. - Ν.Δ.) ήρθε ο εισαγγελέας να ασκήσει δίωξη για βαρύτατα ολισθήματα στην εισαγγελέα, με βάση το πόρισμα ενός άλλου εισαγγελέα, που ήταν αντίθετο με το πόρισμα ενός άλλου εισαγγελέα. Αλλά, μην αμφισβητείτε την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης.

Τελικώς, την πλήρωσε η Τουλουπάκη. Άλλος θα αναλάβει στη θέση της την έρευνα του Άδωνι, που έτσι κι αλλιώς αθώος είναι ο άνθρωπος. Για να καταλάβετε, αν είχε γίνει το ίδιο με τον Σαρτζετάκη, όταν ερευνούσε την δολοφονία του Λαμπράκη, θα ήταν άλλος ο ρους της ελληνικής Ιστορίας. Αλλά δεν έγινε, δυστυχώς. Δεν υπήρχε ακόμα και τότε τέτοια ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης. Ενώ τώρα, μετά τη θεσμική λαίλαπα του ΣΥΡΙΖΑ, ήρθε η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης του Μητσοτάκη. Όλοι αθώοι, η Νοβάρτις σκευωρία, η Τουλουπάκη στο σκαμνί.

Αυτά, εν ολίγοις. Αχ Τουλουπάκη, Τουλουπάκη, ξύλο που θα το φας, μέσα στο ξένο περιβολάκι -το δικό τους- τρύπες γιατί τρυπάς. Αλλά, κατά τα άλλα, μην αμφισβητείτε κ.λπ...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)